Video-Δοκιμή: Mercedes-AMG vs Mercedes EQ. Κόντρα κινητήρων και χαρακτήρων. Εσύ τι προτιμάς;

Δείτε το βίντεο της δοκιμής των Mercedes-Benz EQA, A250e και AMG 35, σε μία συνάντηση τριών διαφορετικών τεχνολογιών, αυτοκινήτων και οδηγών.

  • -
  • -

H παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία βρίσκεται στο σημείο που μας επιδεικνύει με τον πλέον εμφατικό τρόπο το ηλεκτροκίνητο μέλλον. Όσο και αν κάποιοι το αρνούνται, αυτό έχει αρχίσει ήδη να διαμορφώνεται. Βέβαια, κανείς δεν είναι απόλυτα έτοιμος για μία βίαιη μετάβαση στην επόμενη μέρα. Ούτε καν εμείς! Οι test drivers του GOCAR. Ευτυχώς, όμως, σήμερα υπάρχουν λύσεις για όλους. Είτε είσαι έτοιμος να αποδεχθείς τη νέα τάξη πραγμάτων, είτε παραμένει αμετανόητος, αλλά ακόμα και αν βρίσκεσαι στο στάδιο της προσαρμογής.

 


Η Mercedes-Benz είναι μία εταιρεία που προσπαθεί να κάνει τη μετάβαση στο μέλλον, αλλά με ομαλό τρόπο, χωρίς να διαταράξει τις καθημερινές μας συνήθειες και χωρίς να “σκοτώσει” το συναίσθημα που συνοδεύει την εμπειρία οδήγησης. Οι test drivers του GOCAR βρίσκουν την ευκαιρία να αναλύσουν τη σκέψη με τρία χαρακτηριστικά παραδείγματα της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Την αμιγώς ηλεκτρική EQA, την plug-in Α250e, αλλά και την εκρηκτική AMG 35 4MATIC. Τρεις κατασκευές που απέχουν έτη φωτός μεταξύ τους, αλλά με κοινό παρονομαστή αυτό που ονομάζουμε Mercedes-Benz feeling… Δείτε το βίντεο με τη δοκιμή αυτοκινήτων, αλλά και χαρακτήρων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...