Δοκιμή: Οδηγούμε τα νέα SUV της Hyundai, Tucson και Kona!

Crossover χαρακτήρας, πρακτικότητα και ποιότητα κατασκευής είναι τα κοινά στοιχεία ανάμεσα στα SUV μοντέλα της Hyundai

  • -
  • -

Η Hyundai είναι από τις αυτοκινητοβιομηχανίες που μέσα στον τελευταίο χρόνο άλλαξε σε πολύ μεγάλο βαθμό της γκάμας της. Τα περισσότερα από τα μοντέλα της κορεάτικης εταιρείας έχουν ανανεωθεί ριζικά ή αναβαθμιστεί, καθιστώντας τα σύγχρονα και σαφώς πιο ελκυστικά. Ανάμεσα σε αυτά είναι τα SUV που προσφέρει στη γκάμα της, και συγκεκριμένα τα Kona και Tucson. Το κόμπακτ SUV δέχθηκε ένα διακριτικό φρεσκάρισμα για να παραμείνει επίκαιρο, ενώ παράλληλα εφοδιάστηκε με νέους και αποδοτικούς κινητήρες. Στην αντίπερα όχθη, το Tucson άλλαξε ριζικά, αφού πρόκειται για ένα μοντέλο που σχεδιάστηκε από λευκό χαρτί. Δεν πρόκειται για μία ανανέωση, αλλά για ένα τελείως νέο αυτοκίνητο, με το οποίο η Hyundai κατάφερε να το επανατοποθετήσει στην κατηγορία.

Εμείς το τελευταίο διάστημα οδηγήσαμε και δοκιμάσαμε τα νέα SUV της Hyundai! Την κορυφαία έκδοση του Tucson με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 180 ίππων, όπως και δύο εκδοχές του ανανεωμένου Kona. Την αποδοτική των 120 ίππων με το σύστημα ήπιας υβριδικής τεχνολογίας, αλλά και την κορυφαία με τον 1.600άρη υπερτροφοδοτούμενο και τους 198 ίππους.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε τις δοκιμές και των τριών SUV της Hyundai, ενώ στο τέλος μην ξεχάσετε να ψηφίσετε για να μας πείτε ποιο προτιμάτε!

 

Hyundai Tucson 1.6T 48V 180ps 4WD 7DCT

Η κορεάτικη αυτοκινητοβιομηχανία σχεδίασε από λευκό χαρτί το Tucson και με όπλο του την φουτουριστική σχεδίαση, την πλήρως εξηλεκτρισμένη γκάμα και τις σύγχρονες, αλλά και προηγμένες τεχνολογίες, κάνει άλμα προς τις premium προτάσεις της κατηγορίας. 

 

Hyundai Kona 1.0 iMT 48V Hybrid

Ανανεωμένη σχεδίαση, σύγχρονες τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας, σε συνδυασμό με αποδοτικό κινητήρα. Αυτά είναι τα κύρια συστατικά της πετυχημένης αναβάθμισης του Hyundai Kona.

 

Hyundai Kona 1.6 T-GDi 198ps

Η ευχάριστη έκπληξη στα SUV/Crossover Hyundai Kona, ανανεώνεται για να διατηρήσει την επικαιρότητα και αναβαθμίζεται. Πλούσια γκάμα και αν ψάχνεις κάτι ισχυρό, καλοστημένο και δελεαστικό σε τιμή είναι εδώ!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...