Δοκιμή Β-SUV: Ford Puma ή Renault Captur;

Μοντέρνα, με έξυπνες χωροταξικές λύσεις, θελκτική σχεδίαση, αλλά και δυναμικά χαρακτηριστικά

  • -
  • -

Η κατηγορία των B-SUV βρίσκεται στο προσκήνιο και οι προτάσεις ποικίλουν. Ανάλογα με τις επιθυμίες του αγοραστικού κοινού οι επιλογές είναι διαφορετικές και σε μεγάλο βαθμό περιστρέφονται γύρω από τη φιλοσοφία, αλλά και το χαρακτήρα του καθενός. Όσοι προτιμούν κάτι πιο νεανικό και μοντέρνο, που να συνδυάζει όμως δυναμικά χαρακτηριστικά και ευχάριστη οδική συμπεριφορά μπορούν να στραφούν στις λύσεις των Ford Puma και Renault Captur. Με έντονο ταπεραμέντο, θελκτική σχεδίαση, σύγχρονες τεχνολογίες και σημαντική άνεση στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν στην κατηγορία.

Στο GOCAR τα δοκιμάσαμε και καταγράψαμε αναλυτικά τις εντυπώσεις μας. Εσείς, ποιο από τα δύο προτιμάτε; Αφού διαβάσετε τις δύο δοκιμές, πείτε μας τι επιλέγετε στην ψηφοφορία που ακολουθεί.

Ford Puma 1.0 Ecoboost 125 Hybrid


Το νεότερο Puma τηρεί την παράδοση που γεννιέται μέσα από ένα Fiesta και διαμορφώνει τον νέο του ρόλο ως ένα τεχνολογικά επίκαιρο και έξυπνο αυτοκίνητο που θα χωρέσει καθημερινότητα και απόλαυση. Ελκυστική σχεδίαση, προηγμένη τεχνολογία, επιδόσεις και οικονομία με την hybrid αρωγή, συνδυασμένη φυσικά με το γνωστό οδηγικό ταμπεραμέντο.

Renault Captur 1.3 TCe 130 PS


Το γαλλικό crossover είναι ένα μοντέρνο αυτοκίνητο, εφοδιασμένο με σύγχρονες τεχνολογίες, το οποίο εξακολουθεί να διατηρεί τον πολύπλευρο χαρακτήρα του. Η δυναμική και νεανική σχεδίαση του αμαξώματος αποτελεί έναν άσσο στο μανίκι του, ενώ παράλληλα προσφέρει αυξημένους χώρους που συνδυάζονται με εξαιρετικά υψηλό δείκτη πρακτικότητας και άνεσης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...