Honda Civic 1.5 i-VTEC ή Toyota Corolla 2.0 Hybrid: Δείτε τι ψηφίσατε!

Ανάμεσα στα δύο μικρομεσαία ιαπωνικά μοντέλα, η επιλογή σας ήταν ξεκάθαρη!

  • -
  • -

Στην κατηγορία των μικρομεσαίων μοντέλων, Honda και Toyota έχουν τις δικές τους προτάσεις, που μάλιστα κουβαλούν σημαντική ιστορία πίσω τους. Civic και Corolla, στις κορυφαίες τους εκδόσεις συνδυάζουν τη μοντέρνα σχεδίαση με ισχυρά κινητήρια σύνολα και παραπλήσιες ιπποδυνάμεις. Το Honda Civic 1.5 i-VTEC αποδίδει 180 ίππους κάνοντας χρήση βενζινοκινητήρα με τούρμπο, ενώ στην Toyota Corolla συναντάμε το νέο δίλιτρο σύνολο της ιαπωνικής εταιρείας και φυσικά υβριδικής τεχνολογίας με απόδοση 180 ίππων.

Στο ερώτημα που θέσαμε, ποιο από τα δύο προτιμάτε, η απάντηση σας ήταν ξεκάθαρη. Το 73,88% έδωσε την ψήφο του στο Civic, ενώ το 26,12% στην Corolla, αναδεικνύοντας το μοντέλο της Honda ως το νικητή της συγκεκριμένης άτυπης κόντρας.

 

Honda Civic 1.5 i-VTEC ή Toyota Corolla 2.0 Hybrid;

1. Honda Civic 1.5 i-VTEC  (73.88 %)

2. Toyota Corolla 2.0 Hybrid (26.12 %)


Honda Civic 1.5 i-VTEC

Το ελαφρώς ανανεωμένο Honda Civic στην έκδοση «χρυσή τομή» με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης 1.5 των 182 ίππων.

Toyota Corolla 2.0 Hybrid;

Το Auris έχει μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, η Toyota επανάφερε το όνομα της Corolla για την χάτσμπακ έκδοση και στη δίλιτρη υβριδική εκδοχή της διαθέτει την απαιτούμενη ισχύ για να ενισχύσει τα δυναμικά της χαρακτηριστικά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...