Δοκιμή: Kia Stonic 1.0 T-GDI ή Skoda Kamiq 1.0 TSI;

Ολοκληρωμένες λύσεις στα μικρά SUV, από τις Kia και Skoda. Ποια είναι η επιλογή σου;

  • -
  • -

Στα μικρά SUV οι προτάσεις είναι πολλές, με τη Kia και Skoda να έχουν και αυτές με τη σειρά τους δύο αρκετά ενδιαφέρουσες. Στο GOCAR έχουμε κάνει τη δοκιμή των εκδόσεων με τούρμπο 1.000άρη κινητήρα, που μάλιστα έχουν και παραπλήσια απόδοση.

Πιο συγκεκριμένα δοκιμάσαμε το Kia Stonic 1.0 T-GDI με τους 120 ίππους και δίπλα του βάζουμε τη δοκιμή του Skoda Kamiq 1.0 TSI με τους 116 ίππους.

Το Skoda Kamiq στην έκδοση με τους 116 ίππους διατίθεται κατευθείαν με τη δεύτερη και πιο πλούσια εξοπλιστική έκδοση Ambition που στοιχίζει 18.600 ευρώ. Ανάλογα η δεύτερη εξοπλιστική έκδοση του Kia Stonic 1.0 T-GDI με την ονομασία EX Premium στοιχίζει 17.720 ευρώ. Αφού διαβάσετε τις δοκιμές, πείτε μας τι επιλέγετε στο poll που ακολουθεί στο τέλος.

 

Kia Stonic 1.0 T-GDI 120 PS

Ένα ολοκληρωτικά σύγχρονο κόμπακτ Crossover για την Kia που προσφέρει μοντέρνο στιλ, παροχές και απόδοση σε συνδυασμό με δελεαστικές τιμές.

 

Skoda Kamiq 1.0 TSI 116 PS

Χαρακτηριστικά SUV, κόμπακτ διαστάσεις με άφθονους χώρους, που στην περίπτωση της έκδοσης του Kamiq των 116 ίππων, συνδυάζονται με πολύ καλές για την κατηγορία επιδόσεις.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...