Δοκιμή: Kia Stonic 1.0 T-GDI ή SEAT Arona 1.0 TSI;

Δυο B-SUV με τούρμπο κινητήρες καλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση. Ποιο από τα δύο θα επιλέγατε;

  • -
  • -

Τα B-SUV ενσωματώνουν τις αρετές δύο κατηγοριών, των supermini και των SUV.  Η άνεση, με την πρακτικότητα και την ελευθερία κινήσεων, συναντούν την ενδιαφέρουσα οδική συμπεριφορά, με την ευελιξία.

Στην προκειμένη περίπτωση, εκφραστές αυτής της φιλοσοφίας είναι τα Kia Stonic και SEAT Arona. Στο GOCAR έχουμε κάνει τη δοκιμή των εκδόσεων με τον τούρμπο 1.000άρη κινητήρα, που στην περίπτωση του κορεατικού μοντέλου αποδίδει 120 ίππους, ενώ στου ισπανικού 115 ίππους, αλλά με περισσότερη ροπή, στα 200 Nm, έναντι των 172 Nm του Stonic.

Οι τιμές εκκίνησης και των δύο μοντέλων ορίζεται γύρω από τα 17.000 ευρώ, λίγο κάτω ή λίγο πάνω. Αναλυτικά μπορείτε να δείτε πατώντας στο όνομα του μοντέλου ή πάνω στη φωτογραφία των δοκιμών των δύο εκδόσεων. Αφού διαβάσετε τις δοκιμές, πείτε μας τι επιλέγετε στο poll που ακολουθεί στο τέλος.

 

Kia Stonic 1.0 T-GDI 120 PS

Ένα ολοκληρωτικά σύγχρονο κόμπακτ Crossover για την Kia που προσφέρει μοντέρνο στιλ, παροχές και απόδοση σε συνδυασμό με δελεαστικές τιμές.

 

SEAT Arona 1.0 TSI 115 PS

Αν ψάχνεις όλα τα πλεονεκτήματα που ενσωματώνει ένα σύγχρονο supermini και ένα επίκαιρο crossover, το Arona δίνει την λύση.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...