ΔΟΚΙΜΗ Μικρομεσαία: 5 x 1.000

Πέντε μικρά οικογενειακά με τούρμπο κινητήρα στα 1.000 κυβικά

  • -
  • -

Οικογενειακό, έστω και μικρό, με κινητήρα μόλις 1.000 κυβικών; Κι όμως. Οι νέες τεχνολογίες και το τούρμπο κάνουν θαύματα και το downsizing βρίσκεται στα ντουζένια του. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις δοκιμές 5 σύγχρονων μικρομεσαίων με 1.000άρη τούρμπο κινητήρα. Πατήστε πάνω στις εικόνες για τα αναλυτικά άρθρα και έπειτα πείτε μας στο poll που ακολουθεί ποιο από τα πέντε θα αγοράζατε.

 

 

Ford Focus 1.0 EcoBoost 125 PS

Χαίρεσαι να το οδηγείς, να ταξιδεύεις και να απολαμβάνεις σύγχρονο αυτοκίνητο. Με επιδόσεις, ζωηρή διάθεση, γεμάτη αίσθηση και κατανάλωση ανάλογη με το βάρος του ποδιού, ο χιλιάρης EcoBoost με 125 δραστήριους ίππους είναι ένας άκρως ανταγωνιστικός αθλητής.

 

 

Kia cee’d GT Line 1.0 T-GDi 120 PS

Το cee’d GT Line με τον μικρό 1.000άρη τούρμπο κινητήρα και την επιθετική εμφάνιση είναι τόσο καλό όσο δείχνει. Διακρίνεται για την οδική του συμπεριφορά, με ένα στιβαρό πλαίσιο που αναδεικνύει τις επιδόσεις του κινητήρα και χαρίζει ευχάριστο χαρακτήρα στο αυτοκίνητο.

 

 

Opel Astra 1.0 T ECOTEC 105 PS

Στην έκδοση των 1.000 κυβικών, το Astra κάθε άλλο παρά συμβιβασμό αποτελεί. Συνδυάζει γερμανική ποιότητα κατασκευής, επαρκείς χώρους, υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφαλή οδική συμπεριφορά, δίνοντας έμφαση στις πραγματικές ανάγκες του μέσου οικογενειάρχη.

 

 

Seat Leon 1.0 ECO TSI 115 PS

Ο νέος 1.0 TSI συνδυάζει άριστα οικονομία και επιδόσεις, κρατώντας χαμηλά τα πάγια έξοδα. Και όλα αυτά, με χώρους, ποιότητα και άνεση που αρμόζει σε ένα σύγχρονο οικογενειακό. Τι μένει; Μια σούπερ τιμή (που την έχει) για να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία.

 

 

Volkswagen Golf 1.0 TSI 115 PS

Η VW προχωρεί στο επόμενο λογικό βήμα που είναι η τοποθέτηση ενός ακόμα μικρότερου κινητήρα στο Golf, χωρίς κανένα κόστος σε επιδόσεις και οικονομία, ενώ αντίθετα υπάρχουν πολλά οφέλη σε ότι έχει να κάνει με τη μακροχρόνια συντήρησή του.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...