ΔΟΚΙΜΗ: 3 Citroen C3

Δοκιμάζουμε το γαλλικό σουπερμίνι στις εκδόσεις PureTech βενζίνης και BlueHDi diesel

  • -
  • -
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το γαλλικό σουπερμίνι παραμένει επίκαιρο χάρη στις μικρές αλλά στοχευμένες επεμβάσεις, αλλά και τη δελεαστική τιμολογιακή πολιτική της Citroen. Πρόσφατα στο GOCAR δοκιμάσαμε τρεις από τους διαθέσιμους κινητήρες της γκάμας: τον βενζινοκινητήρα 1.2 PureTech των 82 ίππων και τους 1.6 BlueHDi diesel των 75 και 100 ίππων. Συγκεντρώσαμε τις δοκιμές παρακάτω. Απλά πατήστε πάνω στην εικόνα αυτής που σας ενδιαφέρει για να οδηγηθείτε στο αναλυτικό άρθρο.

 

ΔΟΚΙΜΗ Citroen C3 1.2 PureTech 82PS

Ευρύχωρο, με πλούσιο εξοπλισμό και μέσα στο trend της εποχής, το βενζινοκίνητο C3 προσφέρει μία πρόταση που πρέπει να καλοσκεφτείς, μιας και η βασική τιμή (με έκπτωση) παίζει κάτω από τα 12.000 ευρώ. Αποτελεί μία καλή value for money επιλογή, ειδικά σε αυτή τη χώρα και την εποχή που ζούμε.

 

ΔΟΚΙΜΗ Citroen C3 1.6 BlueHDi 75 PS

Αν οι διαδρομές σας είναι κυρίως εντός και περί της πόλης, η πετρελαιοκίνητη έκδοση του C3 με τους 75 ίππους είναι μια καλή επιλογή, συνυπολογίζοντας βέβαια την προσιτή τιμή του. Αν πάλι κάνετε συχνά μεγάλες διαδρομές, η έκδοση με τους 100 ίππους έχει διαφορά μόλις 1.000 ευρώ περίπου.

 

ΔΟΚΜΗ Citroen C3 1.6 BlueHDi 100 PS

Το Citroen C3 με τον diesel των 100 ίππων αποκτά ένα ακόμη ουσιώδες ατού, που μαζί με την ευρυχωρία και τον πλούσιο εξοπλισμό το καθιστούν μια από τις πιο έξυπνες αγορές στα σουπερμίνι.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...