Nissan: Νέο CVT κιβώτιο

Για κινητήρες 2.0 έως 3.5 lt

  • -
  • -

Η Nissan παρουσίασε πρόσφατα το νέο της Xtronic CVT κιβώτιο. Κύρια βελτίωση του νέου κιβωτίου, είναι η κατά 10% οικονομία σε καύσιμο, που υποστηρίζει η Nissan ότι επιτυγχάνει η νέα αυτή CVT υλοποίηση. H λειτουργία του κιβώτιου προς όφελος και των επιδόσεων σε όλες τις συνθήκες υποστηρίζεται ιδιαίτερα από την πρωτοποριακή αναλογία της σχέση μετάδοσης.

Σημαντική επίσης είναι και η μείωση των τριβών κατά 40%, καθώς και η λειτουργία Adaptive Shift Control που προσαρμόζει τη λειτουργία του κιβωτίου με το στυλ οδήγησης κάθε οδηγού. Το νέο κιβώτιο θα εξοπλίζει μοντέλα της Nissan με κινητήρες 2.0 έως 3.5 lt, έχοντας κατά βάση αποστολή διάφορα μοντέλα Nissan της αμερικάνικης αγοράς για το 2012.

Παράλληλα η παρουσίαση του νέου Xtronic CVT συμπληρώνεται από ένα μια νέα υβριδική διάταξη για μελλοντικά μοντέλα Nissan, ακολουθώντας πιστά τις οικολογικές εξελίξεις της εποχής και την οικονομία παραγωγής. Ξεχωρίζοντας για τις compact διαστάσεις της η νέα διάταξη περιλαμβάνει ένα 2.5 lt υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα με δύο συμπλέκτες στο νέο κιβώτιο CVT Xtronic. Τη διάταξη συμπληρώνει μια σύγχρονη και συμπαγής μπαταρία ιόντων λιθίου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...