Για την τέλεια οδηγική εμπειρία: BILSTEIN EVO

Ακαταμάχητος σχεδιασμός, ακόμα περισσότερες επιδόσεις και μέγιστη αντοχή. Η νέα σειρά coilover αναρτήσεων της BILSTEIN αλλάζει τα δεδομένα!

  • -
  • -

Η κορυφαία εταιρεία αναρτήσεων, η BILSTEIN, παρουσίασε 3 ολοκαίνουρια συστήματα ανάρτησης που έρχονται να συμπληρώσουν τις υπάρχουσες σειρές της: EVO S, EVO SE και EVO R. Κατά την ανάπτυξη της σειράς BILSTEIN EVO Performance Line, οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές της εταιρείας επικεντρώθηκαν ιδιαίτερα στις ασυμβίβαστες επιδόσεις, τη μέγιστη αντοχή και την εξαιρετική εμφάνιση.

Οι νέες αναρτήσεις coilover έχουν ένα μοντέρνο, ματ γκρι χρώμα, κι έτσι φαίνονται αρκετά διαφορετικές από άλλες αναρτήσεις coilover. Αυτή η εμφάνιση προσελκύει τους λάτρεις της δυναμικής οδήγησης, οι οποίοι μπορεί και να τις θαυμάζουν σαν... πολύτιμους λίθους. Παρ' όλη την ομορφιά της, όμως, η ανάρτηση πρέπει να αποδίδει στο δρόμο ή στην πίστα. Με την περαιτέρω ανάπτυξη του μονοκόμματου πιατέλου ελατηρίου, η BILSTEIN δεν κατάφερε μόνο να πετύχει μεγαλύτερη μείωση ύψους, έως και 70 mm, και περαιτέρω εξοικονόμηση βάρους, αλλά και ακόμα καλύτερο χειρισμό. Μια εξαιρετικά ανθεκτική κατασκευή, σε συνδυασμό με την πρόσφατα αναπτυγμένη επίστρωση, εγγυάται επίσης μέγιστη αντοχή.

Δεδομένου ότι οι οπαδοί του tuning, οι οδηγοί trackday και οι οδηγοί αγώνων έχουν διαφορετικές απαιτήσεις, η BILSTEIN εξελίσσει όλες τις αναρτήσεις coilover EVO Performance στις δοκιμαστικες διαδρομες BILSTEIN σε διαφορετικές συνθήκες και απαιτήσεις: Τα νέα, τέλεια ρυθμισμένα coilovers επιδόσεων για κάθε εφαρμογή δεν αφήνουν τίποτα να μείνει σαν επιθυμία:

EVO S

Bilstein Evo S

Η ανάρτηση επιδόσεων δρόμου BILSTEIN EVO S δεν σας επιτρέπει μόνο να... δείχνετε ωραίοι, αλλά και να είστε καλά ρυθμισμένοι και ευέλικτοι στο δρόμο. Επιπλέον, εξασφαλίζει μεγαλύτερη ασφάλεια στο όριο, υψηλότερη ταχύτητα στις στροφές και σταθερή πρόσφυση.

EVO SE

Bilstein Evo SE

Έχει το όχημα σας εργοστασιακή ηλεκτρονική ανάρτηση; Kανένα πρόβλημα! Η ανάρτηση BILSTEIN EVO SE συνδέεται 1:1 με το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου του οχήματος σας μέσω της φιλοσοφίας plug-and-play. Όπως η EVO S, έτσι και η EVO SE επιτρέπει υψηλότερη ταχύτητα στις στροφές και σταθερή πρόσφυση.

EVO R

Bilstein Evo R

Η ανάρτηση αγωνιστικών προδιαγρασφών BILSTEIN EVO R είναι ιδανική για έντονη χρήση στην πίστα! Με τη ρύθμιση 10×10 Pro-Click-Adjustment μπορείτε να ρυθμίσετε ξεχωριστά τη δύναμη συμπίεσης και επαναφοράς, κι έτσι να έχετε μια ρύθμιση αμορτισέρ με 100 δυνατότητες ρύθμισης. Μπορείτε να κάνετε τη ρύθμισή σας με δύο τροχούς ρύθμισης από αλουμίνιο και 10 αισθητά κλικ, χωρίς να χρειάζεται να σηκώσετε το όχημα. Η BILSTEIN EVO R εξασφαλίζει υψηλότερη ταχύτητα στις στροφές, περισσότερη ελκτική πρόσφυση και κορυφαίo κράτημα.

Δείτε τι λύσεις προσφέρει η BILSTEIN για το δικό σας αυτοκίνητο!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...