To instacar σου, τώρα και σε εφαρμογή για smartphone! [video]

Η εμπειρία χρήσης αυτοκινήτου από το instacar, την top-rated εταιρεία leasing στην Ελλάδα, γίνεται ακόμη πιο άμεση, σύγχρονη και αποτελεσματική με το νέο instadriver app.

  • -
  • -

Το instacar πρωτοπορεί και γίνεται η πρώτη εταιρεία leasing στην Ελλάδα με δική της εφαρμογή. Μέσα από το εξελιγμένο instadriver app, ο οδηγός μπορεί να δει λεπτομέρειες για τη συνδρομή του, όπως την ημερομηνία έναρξης και λήξης, τους μήνες που χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο ή τα τιμολόγια που έχουν εκδοθεί για τη χρήση της υπηρεσίας. Επίσης, έχει τη δυνατότητα να προγραμματίσει οτιδήποτε έχει να κάνει με το όχημα που οδηγεί.

Συντήρηση, αλλαγή ελαστικών, βλάβες…

Χάρη στο λειτουργικό μενού, ο χειρισμός της εφαρμογής του instacar γίνεται πολύ εύκολα και χωρίς καθυστερήσεις. Ανάμεσα στις διαθέσιμες υπηρεσίες συναντάμε τον προγραμματισμό συντήρησης του αυτοκινήτου, με δυνατότητα επιλογής της ημέρας, της ώρας αλλά και της τοποθεσίας που μας εξυπηρετεί να γίνει το ραντεβού. Το ίδιο ισχύει και για την αλλαγή ελαστικών, καθιστώντας τη συνεννόηση για τις συγκεκριμένες εργασίες, υπόθεση λίγων δευτερολέπτων. 

Η εφαρμογή του instacar έχει σχεδιαστεί για να δίνει λύσεις ακόμη και στις δύσκολες στιγμές. Για παράδειγμα, σε περίπτωση ατυχήματος, υπάρχει ειδικό πεδίο με συγκεκριμένες οδηγίες, δυνατότητα επισύναψης φωτογραφιών από το συμβάν, όπως και ταχεία πρόσβαση στα τηλέφωνα της ασφαλιστικής εταιρείας και της οδικής βοήθειας.

Αν ο οδηγός αντιμετωπίζει βλάβη με το όχημά του, η εφαρμογή instadriver μπορεί να τον βοηθήσει. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να επιλέξει το είδος της βλάβης ή να ανεβάσει μια φωτογραφία της λυχνίας στο ταμπλό, σε περίπτωση που έχει ανάψει. Στη συνέχεια η επικοινωνία με το instacar θα γίνει άμεσα, προκειμένου να δοθεί γρήγορα λύση στο πρόβλημα.

Στην περίπτωση που ο οδηγός έχει κάποιο ερώτημα, μπορεί να ανατρέξει στο μενού των συνηθισμένων ερωτήσεων ή στο chat της εφαρμογής, προκειμένου να έρθει σε επαφή με το instacar, χωρίς να χρειαστεί να μιλήσει στο τηλέφωνο. Πλέον, με το instadriver app, το instacar προσφέρει μια πρωτόγνωρη εμπειρία χρήσης αυτοκινήτου μέσω leasing, μπαίνοντας για τα καλά στη σύγχρονη εποχή. Η top-rated εταιρεία leasing στην Ελλάδα καινοτομεί, μεταφέροντας στο smartphone του χρήστη όλα τα σημαντικά στοιχεία!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...