Μέγιστη Ασφάλεια είτε στο δρόμο για το σχολείο είτε στην πίστα, με τεχνολογία Hankook Kontrol

Η καινοτομία είναι το χαρακτηριστικό που έχει καθιερώσει τη Hankook ως ένα παγκόσμιο premium brand ελαστικών

  • -
  • -

Γνωρίζατε πως η Hankook είναι 6η στον κόσμο σε πωλήσεις ελαστικών, με 5 κέντρα έρευνας & εξέλιξης και 8 μεγάλες παραγωγικές μονάδες σε Ευρώπη, Ασία και ΗΠΑ; Βασικός πυλώνας της φιλοσοφίας της είναι η διαρκής εξέλιξη και η καινοτομία, που ξεκινά από τους αγώνες αυτοκινήτου για να καταλήξει στο αυτοκίνητό σας.

Η Τεχνολογία Kontrol εφαρμόζεται σε κάθε ελαστικό της Hankook, από την διαδικασία σχεδίασης και ανάπτυξης μέχρι και την παραγωγή του και στόχο έχει να συνδυάζει υψηλού επιπέδου απόδοση, ασφάλεια, άνεση και προστασία του περιβάλλοντος. 

Το «K» του Kontrol πηγάζει από τη λέξη «Kinetic» ή, με άλλα λόγια, «κίνηση». Η τεχνολογία Kontrol βασίζεται στη βασική ιδέα της ικανότητας πλήρους ελέγχου της αλληλεπίδρασης μεταξύ αυτοκινήτου, οδηγού και δρόμου. Από την ακραία απόδοση των αγωνιστικών αυτοκινήτων σε πίστα μέχρι την καθημερινή ρουτίνα της ασφαλούς μεταφοράς των παιδιών στο σχολείο, η τεχνολογία Kontrol είναι πάντα εκεί για να εξασφαλίσει:

   -  Απόδοση: Η απόδοση των ελαστικών μεγιστοποιείται με βελτιωμένη ανθεκτικότητα που συμβάλλει στον καλύτερο δυνατό χειρισμό ακόμη και στις πιο δύσκολες διαδρομές.

   -  Ασφάλεια: Η ασφάλεια οδηγού και επιβατών διασφαλίζεται διατηρώντας την ικανότητα του αυτοκινήτου να συμπεριφέρεται ιδανικά κατά την οδήγηση ακόμα και στις πιο αντίξοες καιρικές και οδικές συνθήκες.

   -  Άνεση: Τα ελαστικά έχουν σχεδιαστεί για να περιορίζουν τον θόρυβο, τους κραδασμούς και την τραχιά κύλιση στους δρόμους, προσφέροντας τη βέλτιστη οδηγική εμπειρία.

   -  Περιβάλλον: Η βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης του ελαστικού συμβάλλει στην καλύτερη οικονομία καυσίμου και στο χαμηλότερο κόστος, ενώ η επιβάρυνση στο περιβάλλον ελαχιστοποιείται μειώνοντας τις εκπομπές άνθρακα.

Δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι ο σκελετός υβριδικής τεχνολογίας με αραμίδιο στο ελαστικό Hankook Ventus S1 evo3 ο οποίος ενισχύει τη σταθερότητα ελαχιστοποιώντας την επίδραση από την ανομοιόμορφη κατανομή φορτίων και βελτιστοποιεί τον χειρισμό στις στροφές, καθώς και η τεχνολογία Hankook sound absorber που χαρίζει πιο άνετη και ήσυχη κύλιση χάρη στη στρώση αφρού πολυουρεθάνης στο εσωτερικό του ελαστικού.

Φυσικά, το «βλέμμα» της Hankook είναι στο μέλλον! Πώς θα είναι ο κόσμος το 2040; Η κινητικότητα θα έχει σίγουρα σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά μας, με βάση την Αυτόνομη Οδήγηση και την Τεχνητή Νοημοσύνη. Ένας κόσμος όπου η ζωή, ο χώρος και η κινητικότητα συνδυάζονται αρμονικά. Το όραμα της Hankook αποτυπώνεται στο παρακάτω video.

Συνοψίζοντας, η καινοτομία είναι το χαρακτηριστικό που έχει καθιερώσει τη Hankook ως ένα παγκόσμιο premium brand ελαστικών. Δεν είναι τυχαίο πως το 2019 η Hankook διέθεσε 30,2 εκατομμύρια ελαστικά πρώτης τοποθέτησης σε 45 μάρκες, ανάμεσά τους οι Audi, Porsche, Mercedes-Benz, BMW, Volkswagen, Ford, Honda και Toyota.

Στην Ελλάδα τα ελαστικά Hankook αντιπροσωπεύονται από την εταιρεία ΜΕΪΔΑΝΗΣ – ΣΟΦΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ Α.Ε. η οποία ιδρύθηκε το 1993. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο mstires.gr.


 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...