Total – Οικολογικά λιπαντικά Fuel Eco

Green λιπαντικά για την εξοικονόμηση καυσίμου

  • -
  • -

Ο πετρελαϊκός όμιλος Total, ερευνά συστηματικά τα τελευταία χρόνια την παραγωγή λιπαντικών με γνώμονα την χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και την καλύτερη προστασία του περιβάλλοντος. Αποτέλεσμα της εμπειρίας και των ερευνών είναι η δημιουργία μιας πλήρους γκάμας οικολογικών λιπαντικών με την ονομασία Fuel ECO.

Χάρη στην ειδική σύνθεσή τους εξασφαλίζουν χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου (μέχρι και 3%) συγκριτικά με τα συμβατικά λιπαντικά. Πολυάριθμες δοκιμές σε διάφορα είδη οχημάτων (επιβατικά, μικρά επαγγελματικά, φορτηγά, αγροτικά κ.τ.λ.) επιβεβαιώνουν την εξοικονόμηση μέχρι και 1lt καυσίμου στα 100km, με αντίστοιχο οικονομικό όφελος και σημαντική μείωση των εκπομπών CO2. Παράλληλα η σειρά λιπαντικών Fuel Eco έχει πιστοποιηθεί από σημαντικά ινστιτούτα ερευνών (MILLBROOK, UTAC, TUV) και η ποιότητα τους είναι εγκεκριμένη από τους περισσότερους  κατασκευαστές αυτοκινήτων.

Για τις καθημερινές ανάγκες των επιβατικών οχημάτων το παρών δίνει και η νέα σειρά λιπαντικών TOTAL QUARTZ INEO, η οποία περιλαμβάνει λιπαντικά συνθετικής τεχνολογίας, Low Saps, με στόχο την οικονομία καυσίμου. Αποτελούν λιπαντικά πρώτης τοποθέτησης για τα μοντέλα του ομίλου PSA (Peugeot,Citroen). Είναι κατάλληλα για κινητήρες βενζίνης και diesel, ανταποκρίνονται στις πιο σκληρές συνθήκες οδήγησης, όπως η κίνηση της πόλης. Διαθέτουν χαμηλότερα επίπεδα θείου (τέφρας θείου) και φωσφόρου βελτιστοποιώντας την λειτουργία του κινητήρα και εξασφαλίζοντας την μακροζωία του. Επιπλέον προσφέρουν πάνω από 6% οικονομία καυσίμου κατά την «κρύα» εκκίνηση και 3% κατά την λειτουργία, με το όφελος να μεγαλώνει αν συνδυαστούν με λιπαντικά μετάδοσης της σειράς Fuel Eco.
H Total δραστηριοποιείται στην εξέλιξη και παρασκευή λιπαντικών αυτοκινήτων, ακτοπολοΐας και βιομηχανίας, ενώ σε αυτήν ανήκει και η επίσης γνωστή εταιρία λιπαντικών elf.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...