Τι κάνει η εφαρμογή της Tesla; (video)

Από το κινητό σου μπορείς να ελέγξεις εξ αποστάσεως το ηλεκτρικό σου μοντέλο

  • -
  • -

Τη νέα της εφαρμογή παρουσίασε η Telsa που λειτουργεί στα smartphones με λογισμικό iOS και Android. Οι δυνατότητες του Tesla App είναι αρκετές και μπορεί ο χρήστης να ελέγχει την κατάσταση του αυτοκινήτου του ανά πάσα στιγμή. Μπορεί για παράδειγμα να βλέπει την αυτονομία, το σημείο που είναι παρκαρισμένο και να κλειδώσει/ξεκλειδώσει τις θύρες. Επίσης, κορνάρει και ανάβει τα φώτα με το άγγιγμα μιας επιλογής στο κινητό του.

Η επιλογή Valet χρησιμοποιείται στην περίπτωση που παραδόσεις το αυτοκίνητό σου σε παρκαδόρους. Το Valet μειώνει τις δυνατότητες του αυτοκινήτου και πιο συγκεκριμένα θέτει όρια στην ταχύτητα (μέχρι 70 μίλια) και την ιπποδύναμη (107 ίππους). Εντυπωσιάζει η επιλογή του να «κυριεύεις» το αυτοκίνητο από απόσταση και να το καλείς στο σημείο που βρίσκεσαι για να σε παραλάβει. Ο ΚΙΤΤ στην πραγματική ζωή!

Από το βίντεο του Marques Brownlee φαίνεται ότι το application χρειάζεται αναβάθμιση, μιας και σε κάποιες στιγμές η διαδικασία διακοπτόταν ξαφνικά, κάτι που ο Elon Musk υπόσχεται ότι θα φτιάξει άμεσα. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...