Wurz : Να μείνει σαν Νο2 ο Webber

  • -
  • -

Ο Mark Webber και ο Sebastian Vettelήταν στο επίκεντρο της δημοσιότητας στην Μαλαισία. Η άποψη του Alex Wurz, πρώην οδηγού της F1 για το τι θα πρέπει να κάνει ο Webber από δω και πέρα έχει ενδιαφέρον.

 

Ο Wurz μίλησε στο SPOX και είπε : «Έχει ένα διψήφιο νούμερο σε εκατομμύρια στον μισθό του για να του απαλύνει τον πόνο. Εάν πιστεύει ότι κάποια άλλη ομάδα θα μπορούσε να του φερθεί καλύτερα, τότε θα έπρεπε να τους χαιρετήσει. Αλλά αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι θα καταπιεί το πικρό χάπι. Στο κάτω κάτω είναι σε μια ομάδα που μπορεί να χαρεί την επιτυχία. Εάν είναι δε τυχερός και ο Vettel όχι, μπορεί να πάρει ακόμα και τον τίτλο. Αλλιώς θα είναι δεύτερος, θα παίρνει καλά λεφτά και θα είναι ένας αστέρας του σόου. Απλά!»

 

Για την Mercedes δεν ισχύουν τα ίδια. Ο Wurz δεν πιστεύει ότι ο Hamilton ήρθε σαν νούμερο 1 οδηγός και τόνισε : «Σίγουρα ο Rosberg και η ομάδα που τον μανατζάρει  θα πήγε να ζητήσει εξηγήσεις. Θα ρώτησαν εάν ήταν μια απόφαση της στιγμής και ποια η λογική της. Μπορεί ο Brawn να μην είχε σκεφτεί τις συνέπειες», τόνισε

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...