Η Ferrari καθορίζει τις τύχες της F1

  • -
  • -

Όλοι μας λίγο πολύ έχουμε ακούσει ότι η Ferrari καθορίζει τις τύχες της F1. Από το 1950 έως και σήμερα είναι η μοναδική ομάδα που έχει συμμετάσχει σε όλους τους αγώνες. Όμως τυγχάνει πολύ ευνοϊκής μεταχείρισης.

 

Ο διαδικτυακός τόπος του Pitpass δημοσίευσε κάποια στοιχεία τα οποία αναφέρονται στο προσπέκτους το οποίο κυκλοφορεί στους κύκλους της F1 και το οποίο έχει στοιχεία σχετικά με την διάθεση στο κοινό μετοχών της F1, κάτι το οποίο είχε σχεδιαστεί από πέρσι. Στο αρχείο αυτό υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία, αλλά σε αυτό που έχει σταθεί το site είναι η ευνοϊκή μεταχείριση της Ferrari.

 

Αναφέρει ανάμεσα στις γραμμές ότι η Ferrari μπορεί να αποχωρήσει ή στην πιο απαλή έκδοση να ασκήσει βέτο για τους κανονισμούς και είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να  το κάνει αυτό. Επιπλέον οι Ferrari, McLaren και Red Bull παίρνουν ένα επιπλέον μπόνους επειδή είναι οι 3 ομάδες που κυριάρχησαν τις 4 σαιζόν πριν το 2012 και μοιράζονται περί τα 100εκ δολάρια. Η Ferrari όμως βρέξει χιονίσει παίρνει 62.2 εκ δολ τον χρόνο! Έτσι με το «καλημέρα» έχει πάρει 92.2 εκ δολ, πέρα από τα μπόνους τα οποία κατακτά λόγω θέσης στο πρωτάθλημα κατασκευαστών.

 

Είναι πολλά τα λεφτά!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...