Συνεχίζεται η μάχη για την θέση στην Force India

  • -
  • -

Μπορεί να ετοιμαζόμαστε για το δεύτερο σετ δοκιμών την ερχόμενη Τρίτη στην Βαρκελώνη, αλλά μια ομάδα ακόμα έχει θέση ελεύθερη, και μιλάμε για την Force India.

 

Παρόλο που βγήκε η είδηση ότι στο παιχνίδι της θέσης μπήκε ο Ινδός Narain Karthikeyan, ο οποίος πέρσι έτρεχε με την HRT υποστηριζόμενος από την Tata, πληροφορίες του GoCar αναφέρουν ότι η είδηση δεν έχει βάση. Υπήρχε μια κουβέντα, αλλά τίποτα άλλο. Δυο είναι οι οδηγοί οι οποίοι ενδιαφέρουν την Force India. Ο Adrian Sutil, παλιός γνώριμος της ομάδας, και ο Jules Bianchi.

 

Η κατάσταση σήμερα έχει ως εξής. Ο Sutil φέρνει μαζί του μεγάλο χορηγικό πακέτο, μεγαλύτερο από  αυτό του Bianchi, αλλά ο Γάλλος είναι ο επιθυμητός οδηγός της διοίκησης. Από την Ferrari είχαν πει πριν τα Χριστούγεννα ότι πιέζουν ώστε να πάρει ο Γάλλος, που σημειωτέον είναι και μέλος της ακαδημίας της Ferrari, μια αγωνιστική θέση. Ερωτηματικό είναι ο τρόπος της πίεσης και τα ανταλλάγματα. Η Force India συνεργάζεται στρατηγικά με την McLaren.

 

Πάντως όπως και να έχει πρέπει να κινηθούν γρήγορα. Δεν μπορούν να αφήνουν τον di Resta μόνο του στις δοκιμές. O Bianchi είχε οδηγήσει ελάχιστα στην Jerez, όχι επειδή έχει αποφασίσει η ομάδα να τον βάλει στο αγωνιστικό μονοθέσιο, αλλά για τον λόγο ότι είναι ακόμα οδηγός εξέλιξης της ομάδας. Πάντως οι πιθανότητες πέφτουν πάνω στον Γάλλο οδηγό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...