Το ομορφότερο ίσως μονοθέσιο μέχρι στιγμής η Sauber C32

  • -
  • -

Στα κεντρικά της Sauberστο Hinwill έγινε η παρουσίαση της C32, του ομορφότερου ίσως μονοθεσίου που έχουμε δει μέχρι στιγμής. Η ομορφιά στην F1 δεν μετράει φυσικά, αλλά οι νίκες.

 

Αυτό που τράβηξε τα βλέμματα ήταν κατά πρώτον η πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει στις εισαγωγές των ψυγείων, εκμεταλλευόμενη η ομάδα την πολύ μεγάλη επεξεργαστική ισχύ που έχει στην διάθεσή της από τα συστήματα CFD καθώς και την πολύ καλή αεροδυναμική σήραγγα.

 

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Chief Designer της ομάδας Matt Morris είπε ότι ίσως έχουν βρει κάτι πολύ σημαντικό στον τομέα αυτό και το συν στην υπόθεση είναι ότι εάν δουλέψει δεν θα μπορεί να αντιγραφεί από τους αντιπάλους. Από τα στοιχεία που βγήκαν φαίνεται ότι οι εισαγωγές των ψυγείων είναι 10 με 15 εκ μικρότερες από αυτές του περσινού μονοθεσίου.

 

Οι δυο οδηγοί της ομάδας είναι ο Nico Hulkenberg και ο Esteban Gutierrez θα έχουν πολύ δουλειά να κάνουν με την εξέλιξη του μονοθεσίου να πέφτει κατά κύριο λόγο στον Γερμανό οδηγό. Μειονέκτημα για την ομάδα αποτελεί το γεγονός ότι δεν υπάρχει προσομειωτής.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...