Η McLaren παρουσίασε το μονοθέσιό της

  • -
  • -

Στα κεντρικά της McLaren, στο περίφημο McLaren Technology Center (MTC), έγιναν τα αποκαλυπτήρια της νέας McLaren MP4-28. Όπως ήταν λογικό έκρυψαν πάρα πολλά πράγματα, οπότε δεν έχουμε δει το μονοθέσιο που θα ξεκινήσει τις δοκιμές την άλλη Τρίτη. Ακολούθησαν όμως το σύστημα της Ferrari στην μπροστινή ανάρτηση, και υπάρχει καλυμμένο σκαλοπάτι στο ρύγχος.

 

Το highlight ήταν το ότι παλιά μονοθέσια έκαναν μια παρέλαση μπαίνοντας μέσα στο κέντρο που γινόταν η παρουσίαση. Στο τέλος της παρέλασης, εμφανίστηκαν οι Button και Perez με τα supercars της εταιρίας.

 

Στις πρώτες τους δηλώσεις οι δυο οδηγοί τόνισαν ότι μπορεί το μονοθέσιο να μοιάζει με το περσινό, κάτω από το κάλυμμά του είναι πολύ πολύ διαφορετικό και γιαυτό η σαιζόν θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Perez ήταν εμφανώς αγχωμένος, ενώ ο Button προσπαθούσε να τον κάνει να νιώσει άνετα.

Οι δημοσιογράφοι όμως άλλον έψαχναν να βρουν. Ο Paddy Lowe, το όνομα του οποίου έχει βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας λόγω της πιθανής του μετακίνησης στην Mercedes, δεν εμφανιστηκε στον χώρο. Ίσως η ομάδα προσπάθησε να τον προστατεύσει απο τον Τύπο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...