Alonso και Massa μιλούν για την χρονιά που έρχεται

  • -
  • -

Δεύτερη μέρα για το Wrooom, την ετήσια συνάντηση της Phillip Morris με τους δημοσιογράφους και σειρά πήραν οι Alonso και Massa να απαντήσουν στις ερωτήσεις.

 

O Massa τόνισε ότι το δεύτερο μισό της σαιζόν ήταν μια «προθέρμανση» για φέτος, ενώ στάθηκε και στο γεγονός ότι πολλοί τον κατέκριναν και δεν πίστευαν πλέον σε αυτόν. «Ακόμα και εάν το 90% των ανθρώπων δεν θέλουν να πιστεύουν σε μένα, είναι σημαντικό να πιστεύεις ότι δεν είσαι καλός μια μέρα και άσχετος την άλλη. Πρέπει να πιστεύεις σε αυτό που μπορείς να κάνεις. Πιστεύω σε μένα, ξέρω ότι μπορώ να γίνω πρωταθλητής, ξέρω ότι μπορώ να κερδίσω, ξέρω ότι μπορώ να είμαι ότι ήμουν σε όλη μου την καριέρα», είπε ο Βραζιλιάνος.

 

Ο Alonso από την πλευρά του εξέφρασε την αισιοδοξία του για το 2013 : «Οι κανονισμοί είναι πάνω κάτω οι ίδιοι όπως και πέρσι σε ότι αφορά την αεροδυναμική. Μπορεί να είμαστε γρηγορότεροι ή πιο αργοί, αλλά όχι 1.5 με 2 δευτερόλεπτα εκτός ρυθμού, γιατί αυτό ήταν ένα ρεκόρ που είχαμε πέρσι. Μπορεί να είναι απίθανο να είμαστε χειρότεροι από αυτό, έτσι είμαι αισιόδοξος»

 

Τέλος συμπλήρωσε ότι ο δυσκολότερος αντίπαλός του είναι και παραμένει ο Hamilton. «Είναι μια προσωπική εκτίμηση και δεν έχει να κάνει με politics ή κάτι τέτοιο», είπε ο Alonso και συμπλήρωσε : «Είμαι σίγουρος ότι θα μπορεί να κερδίσει. Είναι ένας σούπερ καλός οδηγός γιατί κέρδιζε κάθε χρονιά με οποιοδήποτε μονοθέσιο : κέρδισε το 2007 και το 2008. Το 2009 ξεκίνησαν 2 δευτερόλεπτα εκτός ρυθμού με την McLaren και ο Hamilton μπόρεσε να κερδίσει αγώνες, το ίδιο και το 2010.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...