Ο λόγος που αποδίδει ο Raikkonen στην Lotus

... o Lopez φαίνεται να έχει την απάντηση

  • -
  • -

Απάντηση στο ερώτημα γιατί ο Kimi Raikkonen αποδίδει στην Lotus, φαίνεται να έχει ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Gerard Lopez. Κλειδί της επιτυχίας δείχνει να είναι η ατμόσφαιρα που υπάρχει μέσα στην ομάδα.

 

Μιλώντας στην Ιταλική Gazzetta dello Sport, o Lopez είπε : «Όποιος έλεγε ότι δεν είχε κίνητρο, έρχεται τώρα και μου λέει ότι ο Kimi είναι ακόμα πολύ δυνατός. Μου αρέσει. Ήξερα ότι θα φτάναμε στο σημείο αυτό. Ο Raikkonen πρόσθεσε σκληρή δουλειά στο ταλέντο του και αυτά είναι τα αποτελέσματα αυτού του κοκτέιλ». Στην συνέχεια ρωτήθηκε εάν το κλειδί ήταν η ελευθερία που είχε ο Raikkonen στην Lotus : «Δεν ήταν μόνο η ελευθερία. Ο Raikkonen νιώθει ότι στην Lotus χρησιμοποιείται για τα σημαντικά πράγματα, έχοντας ελευθερία για τα υπόλοιπα. Βρήκε την ισορροπία. Να τον βάλεις υπό έλεγχο; Ούτε στα όνειρά σου. Μιλάω μαζί του κάθε βδομάδα και νιώθει μια χαρά, είναι ενθουσιασμένος και οι μπαταρίες του είναι γεμάτες. Θέλω οδηγούς και όχι ρομπότ».

 

Μίλησε και για τον Grosjean λέγοντας ότι υπήρχαν οδηγοί με περισσότερες παρατηρήσεις από αυτόν, αλλά πλήρωσε το μάρμαρο για πολλούς άλλους όταν αποκλείστηκε από τον αγώνα της Ιταλίας.

 

Τέλος σχολίασε και τις ιστορίες περί πώλησης της ομάδας : «… εάν υπάρχουν επενδυτές που θέλουν κάποιες μετοχές, είμαστε έτοιμοι. Δεν θελήσαμε ποτέ να πουλήσουμε την ομάδα για μένα, για την Genii Capital. Η F1 είναι μια ωραία πλατφόρμα για να αναπτύξεις δουλειές. Με τους χορηγούς δεν μιλάμε μόνο για την διαφήμιση που πάει στο μονοθέσιο, αλλά και για γενικότερες δραστηριότητες»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...