Δύσκολη η αποστολή του Lauda

  • -
  • -

Ο Niki Lauda έχει αναλάβει μια δύσκολη αποστολή. Στόχος του είναι να κάνει την Mercedes GP μια δυνατή ομάδα, ικανή να παλέψει και να αναμειχτεί με τις υπόλοιπες κορυφαίες ομάδες του grid.

 

Σε συνέντευξή του στην Die Welt σχολίασε ότι έχει αναλάβει να κάνει δυο μεγάλες οντότητες, μια δυνατή. Εννοώντας ότι πρέπει να υπάρχει στενότερη και πιο αποτελεσματική συνεργασία ανάμεσα στην έδρα της ομάδας της F1 που βρίσκεται στο Brackley αλλά και τα κεντρικά της «μαμάς» εταιρίας στην Στουτγάρδη της Γερμανίας. Ο Lauda ήταν αυτός που έκανε τις συνομιλίες με τον Bernie Ecclestone για να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στην ομάδα και τον Ringmaster για το Concorde Agreement, αλλά και αυτός που κατάφερε να μεταπείσει τον Lewis Hamilton στην Σιγκαπούρη να φύγει από την McLaren για να πάει στην Mercedes GP.

 

Στην Γερμανία χαίρονται ιδιαίτερα που ο Lauda έχει πάρει τα «πάνω του» μετά από όλα αυτά, δείχνοντας ότι πλέον είναι μια πολύ υπολογίσιμη δύναμη στο paddock. Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει ότι είναι στο ίδιο επίπεδο μαζί με τους Ecclestone και Montezemolo. Μην ξεχνάμε ότι στην  F1 πολλά παίζονται και εκτός πίστας, εάν όχι τα περισσότερα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...