Bianchi vs Sutil στην Force India

Ποιος θα πάρει την θέση;

  • -
  • -

Στην ομάδα της Force India φαίνεται ότι έχουν βάλει τους Sutil και Bianchi σε μια ζυγαριά για το ποιος θα πάρει την αγωνιστική θέση δίπλα στον di Resta. Λίγο πριν αλλάξει η χρονιά ενημερώθηκε ο Buemi, όπως αναφέρει η Ελβετική Blick, ότι δεν πλέον στην λίστα της.

 

Ο Sutil έχει να δώσει στην ομάδα την εμπειρία, την καλή συνεργασία στο παρελθόν και τα σταθερά αποτελέσματα που μπορεί να φέρει. Αρνητικό στοιχείο είναι φυσικά η ιστορία που έγινε πριν 2 χρόνια στην Κίνα, όταν και χτύπησε με σπασμένο μπουκάλι έναν από τους δυο ιδιοκτήτες της Lotus, τον Eric Lux. Για την ιστορία αυτή είχε γίνει και δικαστήριο στην Γερμανία, το οποίο όμως δεν κατέληξε πρακτικά κάπου αφού ο Lux απέσυρε την μήνυση. Οι φήμες περί απαγόρευσης εισόδου σε ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία και Κίνα διαψεύστηκαν από τον μάνατζέρ του.

 

Από την άλλη πλευρά έχουμε τον Jules Bianchi, Γάλλο οδηγό, ο οποίος είναι στην Ακαδημία της Ferrari, ήταν οδηγός Παρασκευής στην Force India το 2012, και έχει μάνατζερ τον Nicolas Todt (μάνατζερ των Massa και Maldonado). Σύμφωνα με το Auto Motor und Sport o Bianchi φέρνει χορηγίες της τάξης των 3εκ δολ, ενώ η Force India θα επιθυμούσε την μετακίνηση στο στρατόπεδο της Ferrari για προμήθεια κινητήρα το 2014, έτος κλειδί.

Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στην Force India και στην Caterham ώστε να κλείσουν οι μεταγραφές στην F1 για το 2013.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...