Δεν πάει πουθενά ο Vettel

Τι λέει για τις φήμες περί Ferrari

  • -
  • -

Για το μέλλον του στην Red Bull Racing μίλησε ο Sebastian Vettel. Τα σενάρια που ακούστηκαν στην διάρκεια της περιόδου ήταν πολλά, αλλά ο Vettel για άλλη μια φορά πήρε θέση για το ότι ακούστηκε.

 

«Έχω ένα συμβόλαιο – και πιστεύω ότι το ξέρετε καλύτερα από μένα – σε αυτή τη φάση, μέχρι το τέλος του 14. Είμαι πολύ χαρούμενος με το τι έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής και δεν πιστεύω ότι αυτή η ιστορία έχει τελειώσει. Είμαι πολύ χαρούμενος και αφοσιωμένος να δώσω ότι έχω, ακόμα και στα επόμενα χρόνια που θα είμαι μαζί τους. Σε αυτή τη φάση δεν βρίσκω νόημα να σκεφτώ άλλη ομάδα ή κάτι άλλο. Είμαι πολύ χαρούμενος στην θέση που είναι απίστευτο το τι έχουμε καταφέρει», είπε ο Vettel.

 

Μετά από την κατάκτηση του τίτλου στην Βραζιλία μίλησε και για ‘βρόμικα κόλπα’, και έδωσε και κάποια στοιχεία ακόμα : «Με αυτή την έννοια, πιστεύω ότι ήταν (ο πιο δύσκολος τίτλος) γιατί ο κόσμος προσπάθησε τα πάντα, μέσα στις γραμμές και εκτός γραμμών, να μας κερδίσουν και ο φόρτος ερωτήσεων που είχαμε να χειριστούμε, τα πράγματα τα οποία είχαμε να χειριστούμε κατά την διάρκεια της σαιζόν, δεν έκανε την ζωή μας εύκολη αλλά το κλειδί ήταν να έχουμε αυτοσυγκράτηση και αυτό πιστεύω ότι έκανε την διαφορά με κάποια έννοια», έκλεισε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...