Video: Έκλεισε την συνεδρίαση της Wall Street ο Alonso

... μίλησε και για τον τελικό της Κυριακής

  • -
  • -

Την χθεσινή συνεδρίαση της Wall Street έκλεισε ο Fernando Alonso. Ο Ισπανός οδηγός της Ferrari πάτησε το κουμπί για να ηχήσει το χαρακτηριστικό καμπανάκι, βάζοντας τέλος στην ημέρα των χρηματιστηριακών συναλλαγών.

 

Όλα αυτά έγιναν με την βοήθεια της Santander η οποία έκανε δωρεά 250.000 δολ στον Αμερικανικό Ερυθρό Σταυρό για την βοήθεια των θυμάτων του Τυφώνα Σάντυ. «Είναι τιμή για μένα να βρίσκομαι εδώ για κάτι τέτοιο. Είναι περίεργο να συμμετέχεις σε κάτι που το έχεις δει μόνο από την τηλεόραση», είπε ο Alonso.

 

Οι ερωτήσεις που δέχθηκε αφορούσαν κατά κύριο λόγο τον «μεγάλο τελικό» στην Βραζιλία. «Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο για μας. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, να εστιάσουμε την προσοχή μας στον εαυτό μας, να μην κάνουμε λάθη και τότε θα δούμε τι θα έχει κάνει ο Vettel. Ήταν ένα πρωτάθλημα με πολλά σκαμπανεβάσματα για όλους, αλλά τώρα μένει να είμαστε τέλειοι. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι μπορούμε να κοιμόμαστε πιο χαλαρά από τους αντιπάλους μας. Το 2010 η κατάσταση ήταν αντίστροφη και ελπίζω ότι για άλλη μια φορά το τελικό αποτέλεσμα θα είναι υπερ αυτού που έπεται την στιγμή αυτή», είπε ο Alonso.

 

Πολλοί πιστεύουν ότι η βροχή που αναμένεται να χτυπήσει την πίστα του Interlagos το Σάββατο και την Κυριακή μπορεί να μετατρέψει τα προκριματικά και τον αγώνα σε Ρώσικη ρουλέτα. Άλλωστε έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν, όπως πολύ χαρακτηριστκά είχαμε το 2008. «Δεν πιστεύω ότι οι συνθήκες της πίστας θα κρίνουν το αποτέλεσμα. Έχουμε δει ότι η Red Bull είναι δυνατή σε όλους τους τύπους πίστας και αυτό θα γίνει και στο Interlagos. Αλλά η F1 είναι περίεργη και όλα μπορούν να συμβούν. Το σημαντικό είναι να μην είμαστε απροετοίμαστοι», είπε ο Alonso

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...