Τι κρατάω και τι πετάω από την Παρασκευή στην Ινδία

Χαμός με την σημαία του ναυτικού της Ιταλίας

  • -
  • -

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και το θέμα που τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας ήταν η σημαία του Ιταλικού Ναυτικού πάνω στα μονοθέσια της Ferrari. Αυτό έγινε σε μια κίνηση υποστήριξης της ομάδας προς τους δυο Ιταλούς ναυτικούς που κρατούνται από τους Ινδούς μετά από επεισόδιο που έγινε και το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους  δυο Ινδοί ψαράδες.

 

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ινδίας είπε ότι δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται ο αθλητισμός για τέτοια θέματα, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Bernie Ecclestone. Ο Stefano Domenicali βρέθηκε στο στόχαστρο των δημοσιογράφων και είπε ότι δεν είναι θέμα που αφορά την συνέντευξη τύπου και εάν υπάρχουν τέτοια ερωτήματα θα πρέπει να περνούν από το γραφείο Τύπου. Το θέμα έχει μέλλον και δεν ξέρουμε εάν θα υποχωρήσει κάποια πλευρά.

 

Στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά της ημέρας ο Vettel ήταν μπροστά από τους Button και Alonso, ενώ στα δεύτερα ελεύθερα ο Vettel κράτησε και πάλι την πρώτη θέση μπροστά από τους Webber και Alonso. Απών ο Perez ο οποίος είναι άρρωστος και η συμμετοχή του στο υπόλοιπο κομμάτι του τριημέρου είναι ένα ερωτηματικό.

 

Κρατάμε το ντεμπούτο του Gutierrez ο οποίος έκανε μια καλή εμφάνιση. Είναι υποψήφιος για μια θέση στην Sauber το 2013 σε πακέτο με την Telmex, αλλά στην ομάδα δεν είναι σίγουροι εάν μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς στην F1. Η θέση δίπλα στον Hulkenberg στην ομάδα της Sauber θα παιχτεί ανάμεσα στους Kobayashi, Gutierrez και ίσως τον Alguersuari.

 

Σε αυτό όμως που θα μείνουμε είναι τα «γκάζια» που βάζει ο Alonso στην ομάδα του. Δείτε τι είπε στην El Pais : «Χρειαζόμαστε να βελτιώσουμε το μονοθέσιο σε σχέση με την Red Bull, αλλά να κάνουμε ότι κάνουν αυτοί είναι αδύνατο. Δεν μπορούμε να ονειρευόμαστε ότι θα έχουμε το ταχύτερο μονοθέσιο. Τα λόγια είναι άχρηστα. Μιλάμε πολύ τις Τρίτες, Τετάρτες και Πέμπτες για νέα εξαρτήματα που φέρνουμε σε κάθε πίστα, αλλά υπάρχουν πολλές Παρασκευές που τα λόγια είναι άχρηστα (δεν δουλεύουν οι αναβαθμίσεις»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...