Τα … έχει πάρει ο Alonso

  • -
  • -

Μπορεί να έφυγε από πίστα της Suzuka πριν από την λήξη του αγώνα (λόγω της εγκατάλειψης στον πρώτο γύρο), όμως μετά από την λήξη αυτού κήρυξε τον  πόλεμο … διαδικτυακά. «5 μεγάλοι αγώνες έρχονται. Εάν ο εχθρός σκέφτεται τα βουνά, επίθεση από την θάλασσα, εάν σκέφτεται την θάλασσα, επίθεση από τα βουνά» αναφέρει μέσω του επίσημου λογαριασμού του που έχει στο twitter.

 

Πάντως τόσο ο ίδιος όσο και η Ferrari δεν τα έχουν βάλει με τον Raikkonen για την φάση της εκκίνησης, γιατί ήταν ένα καθαρά αγωνιστικό συμβάν. Εκεί όμως που πιέζουν αφόρητα είναι το θέμα με το υποτιθέμενο μπλοκάρισμα του Vettel στα προκριματικά, κάτι το οποίο ήταν πολύ τραβηγμένο. Ο Vettel πήρε απλή επίπληξη για το συμβάν αυτό. Εάν όμως ο Vettel βρεθεί και πάλι στο στόχαστρο και του έρθει άλλη μια επίπληξη, τότε θα χάσει 5 θέσεις στην εκκίνηση.

 

Τι γίνεται από δω και πέρα όμως; Ο Alonso περιμένει από την ομάδα του να του δώσει όπλα, στην περίπτωσή μας αναβαθμίσεις, ώστε να μπορέσει να κρατηθεί δυνατή στους επόμενους αγώνες. Όμως δεν φαίνεται ότι από το Maranello να έχουν κάποιον Άσσο στο μανίκι.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...