McLaren: Κάναμε την καλύτερη προσφορά στον Hamilton

  • -
  • -

Ο Whitmarsh πιστεύει ότι η ομάδα του έκανε την καλύτερη οικονομικά προσφορά στον Hamilton, απολαβές που δεν παίρνει κανένας αυτή τη στιγμή. «Πιστεύω ότι ο Lewis eείναι ένας κορυφαίος οδηγός και δεν υποτιμήσαμε το γεγονός ότι θα είναι επιθυμητός από άλλους στην F1. Πιστεύω ότι ξέραμε ότι θα ήταν περιζήτητος και για τον λόγο αυτό του κάναμε την προσφορά. Η προσφορά ήταν η μεγαλύτερη, πιστεύω, από ότι παίρνει ή θα πάρει του χρόνου οποιοσδήποτε οδηγός της F1. Πιστεύω ότι ήταν καλή προσφορά, αλλά έπρεπε να δούμε και εναλλακτικές γιατί αναγνωρίζαμε ότι υπήρχε σοβαρή απειλή», είπε ο Whitmarsh.

 

«Είχαμε πολλές κουβέντες με την ομάδα μάνατζμεντ του Lewis. Δεν μετανιώνουμε για κάτι. Πιστεύω ότι κάναμε μια πολλή καλή και σοβαρή πρόταση, και στο τέλος δεν μπορούσαμε να συμφωνήσουμε στους όρους. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια να κρατήσουμε τον Lewis. Είναι μεγάλο κεφάλαιο για κάθε ομάδα», είπε ο Whitmarsh.

 

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η συνέντευξη τύπου της FIA η οποία έχει τους Jenson Button (McLaren), Paul Di Resta (Force India), Lewis Hamilton (McLaren), Kamui Kobayashi (Sauber), Felipe Massa (Ferrari) και Sergio Perez (Sauber) αύριο, ενώ την Παρασκευή τους John Booth (Marussia), Ross Brawn (Mercedes), Stefano Domenicali (Ferrari), Monisha Kaltenborn (Sauber), Kim Spearman (Cosworth) και Martin Whitmarsh (McLaren)

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...