45ο Ράλλυ ΔΕΘ

Νίκη για τον Βελάκη ύστερα από έντονο συναγωνισμό, πολλές ανατροπές και αποκλεισμό του Τοπούζη

  • -
  • -

Μπορεί οι Καλούδης-Τοπούζης (Mitsubishi EVO VIII) να τερμάτισαν πρώτοι στο 45ο Ράλλυ ΔΕΘ, 3ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ασφάλτινων Ράλλυ που έγινε στις 15-16 Σεπτεμβρίου 2012, ωστόσο ο αποκλεισμός τους στον τελικό τεχνικό έλεγχο λόγω παρατυπίας στη σκάστρα του τούρμπο ανέδειξε νικητές τους Βασίλη και Γιάννη Βελάνη (Mitsubishi EVO IX). Στη δεύτερη θέση ακολούθησαν οι Ζάχος - Καρματζόγλου (Renault Clio Williams) και στην 3η οι Μπεσλίδης - Νάνος (VW Golf III Kit Car). Ο συναγωνισμός στο 45ο Ράλλυ ΔΕΘ ήταν έντονος σε όλο τον αγώνα, με την πρωτοπορία να αλλάζει χέρια τρεις φορές. Από την κορυφή εκτός των Βελάνη και Καλούδη, πέρασε και ο Γιώργος Αναπολιωτάκης με τον Αλέξανδρο Χαλκιαδάκη στο πλευρό του (Seat Ibiza Kit Car), οι οποίοι ήταν άτυχοι εγκαταλείποντας στην προτελευταία ειδική.

Στην F2 (και την Α6) η νίκη πήγε στους Αργυρίου - Γκάλφα (Peugeot 106 S16), αφήνοντας δεύτερους τους Μπαξεβανάκη - Ρετζούλη (Honda Civic Type-R) που επικράτησαν στην Α7. Την τριάδα της F2 συμπλήρωσαν οι Αναγνωστάκης - Μαύρος (Suzuki Swift Sport) που κέρδισαν στην Ν2. Στην Ομάδα Ε, τέλος, νικητές ήταν οι Φούρλας - Παππά με Honda Civic.

Νικητές στην κατάταξη για το Ράλλυ Σπριντ Θερμαϊκού ήταν οι Ζάχος – Καρματζόγλου, με τους Αργυρίου - Γκάλφα να κερδίζουν στην κλάση μέχρι 1.600 κ. εκ. και τους Μπαξεβανάκη – Ρεντζούλη σε αυτήν των 2.000 κ. εκ.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 45ου ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ

Συνολική κατάταξη - Ράλλυ ΔΕΘ

Συνολική κατάταξη F2 - Ράλλυ ΔΕΘ

Αποτελέσματα 1ης ε.δ. - Ράλλυ ΔΕΘ

Αποτελέσματα 2ης ε.δ. - Ράλλυ ΔΕΘ

Αποτελέσματα 3ης ε.δ. - Ράλλυ ΔΕΘ

Αποτελέσματα 4ης ε.δ. - Ράλλυ ΔΕΘ

Αποτελέσματα 5ης ε.δ. - Ράλλυ ΔΕΘ

Αποτελέσματα 6ης ε.δ. - Ράλλυ ΔΕΘ

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

Συνολική κατάταξη - Ράλλυ Σπριντ Θερμαϊκού

Κατάταξη ανά κλάσεις - Ράλλυ Σπριντ Θερμαϊκού

Αποτελέσματα 1ης ε.δ. - Ράλλυ Σπριντ Θερμαϊκού

Αποτελέσματα 2ης ε.δ. - Ράλλυ Σπριντ Θερμαϊκού

Αποτελέσματα 3ης ε.δ. - Ράλλυ Σπριντ Θερμαϊκού


Πηγή: ΟΜΑΕ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...