6ο Απολλώνιο Ράλλυ

Αγώνας του Πρωταθλήματος Regularity Ιστορικών αυτοκινήτων 2012

  • -
  • -

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 1η Ιουλίου το 6ο Απολλώνιο Ράλλυ του Triumph Club. Ένας καθιερωμένος πλέον αγώνας που προσμετρά στο Πρωτάθλημα Regularity Ιστορικών αυτοκινήτων που έχει προκυρήξει για το 2012 η ΟΜΑΕ. 46 πληρώματα έλαβαν εκκίνηση από τον Δήμο Ιλίου το πρωί της Κυριακής και αναμετρήθηκαν τόσο για τις θέσεις της Γενικής Κατάταξης όσο και των επιμέρους κατηγοριών. Οι απλές και οι ειδικές διαδρομές regularity στον νομό Αττικής κατά το πρωινό σκέλος, οδήγησαν τα αυτοκίνητα στην Ερέτρια οπου μετά από 6 ειδικές διαδρομές με μεγάλο ενδιαφέρον και υψηλού επιπέδου συναγωνισμό, είχαμε την κορυφή της γενικής κατάταξης να απαρτίζεται από τους Βάλληνδα Γιώργο-Βάλληνδα Φωτεινή στην 1η θέση και τους Γιώργο Κίκιζα-Θεόδωρο Χαδιώ να ακολουθούν στην 2η και την τριάδα να κλείνουν οι Κίμων Φίλης-Λεωνίδας Νασιόπουλος.

Τα πληρώματα συνέχισαν για το 3ο τμήμα του αγώνα μέσα από περιοχές της Έυβοιας και Βοιωτίας, όπου κατέληξαν στην Αττική για τον τερματισμό νωρίς το βράδυ, έχοντας ολοκληρώσει 15 ειδικές διαδρομές και περίπου 300χλμ συνολικού αγώνα. Η INFOMEGA η οποία ήταν υπεύθυνη για την χρονομέτρηση και την έκδοση αποτελεσμάτων, παρέδωσε τα αποτελέσματα στον διοργανωτή λίγη ώρα μετά τον τερματισμό των αυτοκινήτων στο Ίλιον, όπου έγινε και η απονομή το ίδιο βράδυ. Νικητές του αγώνα οι Γιώργος Κίκιζας-Θεόδωρος Χαδιώς με PORSCHE 911 Carrera RS που κέρδισαν για 2η συνεχόμενη χρονιά (σ.σ. ποτέ εώς τώρα ο αγώνας δεν είχε κερδηθεί από το ίδιο πλήρωμα δύο φορές).

 

Γενική Κατάταξη

1. Κίκιζας Γ. - Χαδιώς Θ. - Porsche 911 Carrera RS - 20,5 βαθμοι ποινής
2. Χαρμάνης Θ.-Φουντεδάκης Μ. - Lancia Beta HPE - 78 β.π.
3. Λουριδάς Ν.-Λουριδάς Θ. - BMW 735i - 120 β.π.

Πρώτοι της κατάταξης άνευ πρόσθετων οργάνων οδομέτρησης ήταν οι Λεπετσόγλου Σ.-Ποντικογιάννης Γ. με Fiat 124 Berlina και 182,1 β.π. ενώ πρώτοι της κατάταξης TRIUMPH οι Μπερτσάτος Α.-Χοβαλοπούλου Μ. με Triumph Spitfire 1500 και 197,2 β.π.

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

Πηγή: www.omae-epa.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...