Mark Webber : μιλάει για το μέλλον του

Ο Webber μιλάει μέσω του BBC

  • -
  • -

Ο Mark Webber μέσω της στήλης που έχει στον διαδικτυακό τόπο του BBC έριξε περισσότερο φως για το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με το μέλλον του στην F1, μετά από την ανανέωση του συμβολαίου του με την RBR για ένα ακόμα χρόνο. «Είχα πει στον ιδιοκτήτη της Red Bull Dietrich Mateschitz και στον πρόεδρο της ομάδας Christian Horner δυο-τρια χρόνια πριν ότι θα ολοκλήρωνα την καριέρα μου με την Red Bull», είπε ο Αυστραλός οδηγός.

 

Τόνισε ότι όλοι καταλαβαίνουν πόσο «δελεαστικό είναι να οδηγείς για την Ferrari, αλλά στο τέλος υπάρχουν πολλά συν να μείνεις στην Red Bull Racing, τόσο απλά». «Είμαι εδώ από το 2007, μόλις δυο χρόνια μετά από την ίδρυσή της και έχουμε χτίσει μια φανταστική ομάδα. Κερδίσαμε τα τελευταία δυο πρωταθλήματα οδηγών και κατασκευαστών και είμαστε στην μάχη και φέτος. Είναι πολύ δύσκολο να γυρίσεις την πλάτη σου σε αυτή την απόδοση», είπε ο Mark Webber.

 

Σχολίασε ακόμα ότι δεν ήθελε να χάσει τον ρυθμό του για την μάχη του πρωταθλήματος, ενώ τα 36 του χρόνια δεν θα σταθούν εμπόδιο στο να συνεχίσει την καριέρα του μετά από το 2013.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...