Vettel και Ferrari

Θα οδηγεί για την Scuderia το 2014;

  • -
  • -

Δημοσιεύματα από την Ιταλία αναφέρουν ότι ο Sebastian Vettel θα οδηγεί για την Scuderia το 2014. Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Giorgio Terruzzi αναφέρει σε άρθρο του ότι κομμάτια πληροφοριών που έχει πάρει από διάφορες πλευρές αναφέρουν ότι ο Vettel θα είναι κατά πάσα πιθανότητα οδηγός της Ferrari το 2014.

 

Κλειδί για την ιστορία είναι ότι η Ferrari προσπαθεί να κλείσει μια «τρύπα» το 2013 και όχι να βρει έναν οδηγό για να πορευτεί. Έτσι τα ονόματα του Massa και του Webber έχουν πέσει στο τραπέζι με την επιλογή Perez να μένει εκτός. Όπως όλα δείχνουν ο Massa κερδίζει σε πόντους παραμονής στην ομάδα για έναν ακόμα χρόνο, με την απόφαση να αναμένεται να παρθεί μέχρι το τέλος του Αυγούστου.

 

O Vettel είναι 6 χρόνια νεότερος του Alonso και πιθανώς η Ferrari να κοιτάζει την επόμενη μέρα. Το ερώτημα όμως είναι εάν o Vettel θα ήθελε να βρίσκεται δίπλα σε έναν Alonso ο οποίος θα έχει χτίσει την ομάδα γύρω του. Και ο Alonso; Δεν θα έχει πρόβλημα; Ίσως εάν πάρει ένα πρωτάθλημα φέτος ή του χρόνου με την Ferrari να μην έχει το άγχος για το ποιος να κάθεται δίπλα του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...