F1: O Webber δείχνει τις προθέσεις του για το μέλλον

Μένει στην RBR ή πάει κάπου αλλού;

  • -
  • -

Τι και εάν το όνομά του έχει ακουστεί για την Ferrari, ο οδηγός της Red Bull Racing, Mark Webber, λέει ότι το μέλλον του με την RBR σχετίζεται με τα αποτελέσματα που θα φέρει. Όσο καλύτερα είναι αυτά, τόσο πιο πιθανό είναι να μείνει στην ομάδα.

 

Μιλώντας στο Ιταλικό περιοδικό Autosprint ο Webber είπε : «Η κατάσταση εξαρτάται από τα αποτελέσματα που θα φέρω φέτος. Προς το παρόν ήταν ασταθή. Μέχρι το Μονακό δεν είχα ανέβει καν στο βάθρο, αλλά μετά κέρδισα. Στα προκριματικά όμως έχω πάει καλά. Όσον αφορά εμένα, οδηγώ πολύ καλά, και δεν βλέπω κάποια διαφορά σε σχέση με πέρσι. Προφανώς υπάρχουν πολλοί που θα ήθελαν να έρθουν στην Red Bull, αλλά η ερώτηση που πρέπει να κάνουμε στους εαυτούς μας είναι : θέλει η ομάδα αλήθεια να αλλάξει; Σίγουρα είναι μια ερώτηση για τον Christian [Horner] και τον Adrian [Newey]. Και τον Dietrich [Mateschitz] και τον Helmut [Marko]. Ας δούμε τι θα γίνει. Μπορώ να ελέγξω μόνο ότι κάνω και προς το παρόν το έχω κάνει πολύ καλά».

 

Και συνέχισε λέγοντας : «Προς το παρόν δεν έχω συμβόλαιο για του χρόνου, όπως και πέρσι αυτή την εποχή, όπως και πρόπερσι. Οι συμφωνίες μου είναι από την μια χρονιά στην άλλη και όταν λήγουν δεν πήγαμε ποτέ πραγματικά στην αγορά, με την έννοια ότι στο τέλος πάντα ανανεώναμε με την Red Bull». Όσον αφορά την περίπτωση της Ferrari ο Webber ισχυρίστηκε ότι δεν έχει κάποια προσφορά και με τα ονόματα που ακούστηκαν για την Scuderia κανονικά θα έπρεπε να έχει οκτώ μονοθέσια του χρόνου!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...