Ράλλυ Ακρόπολις 2012: Αναγνωρίσεις – 3η ημέρα

Λίγο πριν τον αγώνα

  • -
  • -

Η τρίτη και τελευταία ημέρα των αναγνωρίσεων διεξήχθη σήμερα, με τα κορυφαία πληρώματα του WRC να πραγματοποιούν αναγνωρίσεις στην εναρκτήρια Ειδική Διαδρομή του αγώνα (Κινέττα) καθώς και στις 4 Ειδικές Διαδρομές (Κλένια-Μυκήνες, Γυμνό, Κεφαλάρι, Ζήρεια). Οι περισσότεροι οδηγοί στάθηκαν στο βαθμό σκληρότητας των Ειδικών Διαδρομών, ενώ παράλληλα θεωρούν πως το Σάββατο είναι η πιο δύσκολη ημέρα του Ράλλυ Ακρόπολις.


Δηλώσεις
1 LOEB Sébastien - ELENA Daniel CITROEN DS3 WRC
«Μια ή δυο Ειδικές Διαδρομές είναι πολύ σκληρές. Υπάρχουν μεγάλα αυλάκια σε αυτές και μπορούν να εμφανιστούν στην επιφάνεια μεγάλες πέτρες. Η νέα Ειδική Διαδρομή (Ζήρεια) είναι πολύ γρήγορη και δεν είναι τόσο κακή για τα αυτοκίνητα. Η ΕΔ11 είναι πραγματικά κακή».

2 HIRVONEN Mikko – LEHTINEN Jarmo CITROEN DS3 WRC
«Οι Ειδικές Διαδρομές του Σαββάτου είναι πολύ σκληρές, αφού έχουν πολλά βράχια. Θεωρώ πως το Σάββατο θα είναι πολύ δύσκολη ημέρα».

3 LATVALA Jari-Matti - ANTTILA Miikka FORD Fiesta RS WRC 
«Οι Ειδικές Διαδρομές του Σαββάτου είναι αρκετά σκληρές. Είναι δύσκολες και έχοντας αυτή την κατάσταση, θα πρέπει να σκεφτούμε το αυτοκίνητο. Η νέα Ειδική Διαδρομή (Ζήρεια) είναι πολύ πολύ δύσκολη».

4 SOLBERG Petter - PATTERSON Chris FORD Fiesta RS WRC
«Οι Ειδικές Διαδρομές του Σαββάτου είναι πολύ σκληρές. Αυτές είναι Ειδικές Διαδρομές τυπικού Ακρόπολις, όπως παλιά».

5 TANAK Ott - SIKK Kuldar FORD Fiesta RS WRC
«Το Σάββατο θα είναι από ότι φαίνεται, η πιο δύσκολη ημέρα. Θα είναι πολύ σκληρή για το αυτοκίνητο. Η Ζήρεια είναι πολύ γρήγορη, μια αρκετά ωραία Ειδική Διαδρομή».

6 NOVIKOV Evgeny - GIRAUDET Denis FORD Fiesta RS WRC
«Οι Ειδικές Διαδρομές που κάναμε σήμερα ήταν πολύ καλές, ως συνήθως. Η νέα (Ζήρεια) είναι αρκετά γρήγορη, δεν είναι κακή διαδρομή».

7 AL ATTIYAH Nasser – BERNACCHINI Giovanni CITROEN DS3 WRC
«Οι Ειδικές Διαδρομές του Σαββάτου είναι πολύ σκληρές και θα είναι πολύ δύσκολες. Η νέα Ειδική Διαδρομή (Ζήρεια) και η Κινέττα είναι ωραίες».

8 NEUVILLE Thierry - GILSOUL Nicolas CITROEN DS3 WRC
«Οι Ειδικές Διαδρομές του Σαββάτου είναι αρκετά καλές. Είναι λίγο πιο σκληρές από αυτές της Παρασκευής. Νομίζω πως το Σάββατο θα είναι η πιο δύσκολη ημέρα του αγώνα για αυτοκίνητα και οδηγούς».

9 OLIVEIRA Daniel Rolim - MAGALHAES Carlos FORD Fiesta RS WRC
«Οι Ειδικές Διαδρομές είναι πολύ σκληρές και δύσκολες. Η Κινέττα έχει άσφαλτο στη μέση, η οποία είναι παλιά και αυτό το στοιχείο την κάνει ιδιαίτερα τεχνική».

10 OSTBERG Mads - ANDERSSON Jonas FORD Fiesta RS WRC
«Δεν ήταν μια καλή ημέρα για εμάς. Οι Ειδικές Διαδρομές δεν ήταν καλές. Ο αγώνας θα αποτελέσει σίγουρα φονέα αυτοκινήτων. Εμείς ήδη «φονεύσαμε» δυο αυτοκίνητα στις αναγνωρίσεις. Οι συνθήκες είναι πολύ κακές».

12 ARAUJO Armindo - RAMALHO Miguel MINI John Cooper Works WRC
«Οι Ειδικές Διαδρομές είχαν πολλές πέτρες και είναι πολύ σκληρές. Θα είναι δύσκολες. Η νέα Ειδική Διαδρομή είναι επίσης σκληρή».

21 PROKOP Martin - HRUZA Zdenek FORD Fiesta RS WRC
«Οι Ειδικές Διαδρομές του Σαββάτου είναι πιο σκληρές από πέρυσι. Η νέα Ειδική Διαδρομή (Ζήρεια) είναι ωραία, μου αρέσει. Είναι πολύ πολύ γρήγορη, θυμίζοντας Ειδική Διαδρομή στη Νέα Ζηλανδία».

22 OGIER Sébastien - INGRASSIA Julien SKODA Fabia S2000
«Οι Ειδικές Διαδρομές που είδαμε σήμερα είναι αρκετά σκληρές. Το Σάββατο θα είναι η πιο σκληρό από την Παρασκευή και πολύ δύσκολο για τα αυτοκίνητα».

23 MIKKELSEN Andreas - FLOENE Ola SKODA Fabia S2000
«Οι Ειδικές Διαδρομές του Σαββάτου είναι πολύ σκληρές, ίσως οι σκληρότερες που έχω βρεθεί στην καριέρα μου ως τώρα. Αλλά ΟΚ, θα είναι μια νέα εμπειρία. Μου άρεσε η ΕΔ1».

200 ABBRING Kevin – MICLOTTE Frederic SKODA Fabia S2000
«Η δουλειά μας τελείωσε εδώ. Δυο Ειδικές Διαδρομές του Σαββάτου είναι γρήγορες, ενώ η Κινέττα ήταν πολύ κακή αρχικά, αλλά στο δεύτερο πέρασμα ήταν καλύτερη. Παρόλα αυτά είναι μια Ειδική Διαδρομή μόνο. Οι υπόλοιπες είναι ωραίες».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...