Ράλλυ Ακρόπολις 2012: Αναγνωρίσεις – 2η ημέρα

Αναγνωρίσεων συνέχεια

  • -
  • -

Το πρόγραμμα αναγνωρίσεων συνεχίστηκε για όλους τους συμμετέχοντες. Οι εργοστασιακοί οδηγοί διανυκτέρευσαν στην Ιτέα, ώστε να είναι έτοιμοι να πραγματοποιήσουν αναγνωρίσεις στις Ειδικές Διαδρομές της Παρασκευής, οι οποίες βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή. Ειδικότερα, το πρόγραμμα αναγνωρίσεων των Οδηγών πρώτης και δεύτερης προτεραιότητας περιλάμβανε 4 Ειδικές Διαδρομές (Θήβα, Ελικώνας, Βωξίτες, Δροσοχώρι) καθώς και το Shakedown, που θα αποτελέσει και την Qualifying Stage του αγώνα, την Πέμπτη 24 Μαΐου. Οι περισσότεροι οδηγοί ήταν ευχαριστημένοι αλλά και κουρασμένοι, λόγω των πολλών χιλιομέτρων που κλήθηκαν να καλύψουν σήμερα.

Δηλώσεις
1 LOEB Sébastien - ELENA Daniel CITROEN DS3 WRC
«Ήταν ένα σκληρό ταξίδι για εμάς το σημερινό. Η νέα Ειδική Διαδρομή (Ελικώνας) δεν είναι καλή, αφού υπάρχει πολύ μπόσικο χώμα σε αυτήν. Θα είναι πολύ δύσκολη».

3 LATVALA Jari-Matti - ANTTILA Miikka FORD Fiesta RS WRC 
«Το χέρι μου είναι καλά. Δεν είχα προβλήματα και αυτό με κάνει να νιώθω πολύ καλά. Οι Ειδικές Διαδρομές κοντά στην Ιτέα είναι καλές, όπως και η Θήβα. Η ΕΔ4 (Ελικώνας) είναι πολύ σκληρή στα πρώτα 8 χιλιόμετρα».

4 SOLBERG Petter - PATTERSON Chris FORD Fiesta RS WRC
«Οι Ειδικές Διαδρομές είχαν πολλές πέτρες και μπόσικο χώμα, αλλά είναι όμορφες διαδρομές. Ειδικότερα η νέα ειδική (Ελικώνας) είναι πολύ καλή».

5 TANAK Ott - SIKK Kuldar FORD Fiesta RS WRC
«Οι σημερινές Ειδικές Διαδρομές ήταν αρκετά καλές. Κάποιες από αυτές φαίνονται πολύ σκληρές, ενώ το έδαφος είναι μπόσικο σε πολλά σημεία».

6 NOVIKOV Evgeny - GIRAUDET Denis FORD Fiesta RS WRC
«Οι σημερινές Ειδικές Διαδρομές είναι πολύ καλές. Είναι αρκετά σκληρές. Η νέα Ειδική Διαδρομή είναι καλή.».

8 NEUVILLE Thierry - GILSOUL Nicolas CITROEN DS3 WRC
«Ήταν μια πολύ καλή ημέρα με πολύ καλές Ειδικές Διαδρομές. Δε θα είναι εύκολο να κρατήσουμε το ρυθμό μας σε αυτές τις διαδρομές. Η ΕΔ4 έχει πολύ μπόσικο χώμα. Θα είναι πολύ γλιστερή για τα πρώτα αυτοκίνητα».

9 OLIVEIRA Daniel Rolim - MAGALHAES Carlos FORD Fiesta RS WRC
«Οι διαδρομές που είδαμε σήμερα ήταν λίγο πιο σκληρές, σε σύγκριση με τις χθεσινές. Υπάρχουν πολλά τυφλά σημεία. Οι Ειδικές Διαδρομές είναι πολύ καλές γενικά».

10 OSTBERG Mads - ANDERSSON Jonas FORD Fiesta RS WRC
«Οι σημερινές Ειδικές Διαδρομές είναι καλές. Είναι πολύ σκληρές αλλά ΟΚ, το περιμένουμε αυτό στην Ελλάδα. Νομίζω πως ο αγώνας θα αποτελέσει φονέα αυτοκινήτων, για αυτό θα πρέπει να είμαστε αρκετά έξυπνοι, ώστε να φυλάξουμε το αυτοκίνητο και να παραμείνουμε στο δρόμο».

12 ARAUJO Armindo - RAMALHO Miguel MINI John Cooper Works WRC
«Οι Ειδικές Διαδρομές δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Είναι πολύ σκληρές, με πολλές πέτρες που θα δυσκολέψουν τα αυτοκίνητα, αλλά αυτό δεν είναι κάτι σημαντικό εδώ στην Ελλάδα».

14 NOBRE Paulo - PAULA Edu MINI John Cooper Works WRC
«Η ΕΔ6 έχει πολλές στροφές. Δε γνωρίζω για τους υπόλοιπους οδηγούς, αλλά όταν φτάσουμε στο τέλος, θα είμαι εξαντλημένος. Πέραν αυτού, οι σημερινές Ειδικές Διαδρομές ήταν καλές».

21 PROKOP Martin - HRUZA Zdenek FORD Fiesta RS WRC
«Μου αρέσουν οι Ειδικές Διαδρομές που είδαμε σήμερα. Είναι πάρα πολύ δύσκολες για τα αυτοκίνητα. Η νέα Ειδική Διαδρομή (Ελικώνας) είναι πάρα πολύ σκληρή, η δυσκολότερη που έχουμε δει ως τώρα στον αγώνα».

22 OGIER Sébastien - INGRASSIA Julien SKODA Fabia S2000
«Οι δυο Ειδικές Διαδρομές που συμμετείχαμε και το 2009 (Βωξίτες, Δροσοχώρι) δεν ήταν τόσο σκληρές. Η νέα (Ελικώνας) είναι όμορφη, αν και υπάρχει πολύ μπόσικο χώμα. Αλλά είναι ωραία».

23 MIKKELSEN Andreas - FLOENE Ola SKODA Fabia S2000
«Οι Ειδικές Διαδρομές σήμερα ήταν ταχύτερες σε σύγκριση με τις χθεσινές, αλλά και λίγο πιο σκληρές. Είναι αρκετά δύσκολες διαδρομές αλλά καλές, μου αρέσουν».

200 ABBRING Kevin – MICLOTTE Frederic SKODA Fabia S2000
«Οι Ειδικές Διαδρομές που κάναμε σήμερα ήταν πολύ αμμώδεις σε κάποια σημεία. Ήταν πιο σκληρές και με περισσότερες στροφές σε σύγκριση με τις χθεσινές. Όσον περνούν οι μέρες νιώθω όλο και χειρότερα που δε θα συμμετάσχω στον αγώνα».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...