F1: Τα σενάρια για Webber και Ferrari

Μύθος ή πραγματικότητα;

  • -
  • -

Αναπόσπαστο κομμάτι της F1 είναι και οι φήμες που κυκλοφορούν. Κάποιες έχουν βάση, ενώ κάποιες άλλες είναι τελείως στον αέρα. Μια από αυτές κυκλοφόρησε πριν από 2 μέρες από την Ισπανική El Confidential. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Mark Webber έχει συμφωνήσει με την ομάδα της Ferrari για να αντικαταστήσει τον Felipe Massa το 2013.

 

«Υπάρχει μια σαιζόν μπροστά μας πριν αρχίσουμε να σκεφτόμαστε για το μέλλον. Την μια μέρα η κουβέντα είναι για τον Jenson (να πάει στην Ferrari), μετά είναι ο Sergio (Perez) και τώρα είμαι εγώ. Δεν έχω υπογράψει τίποτα», είπε ο Αυστραλός στο ESPNF1 κατά την διάρκεια των δοκιμών στο Mugello. Στο δημοσιεύμα αναφέρθηκε ότι ο Alonso ήταν αυτός που πρότεινε τον Webber. Υπάρχει ένα κλειδί στην όλη ιστορία. Παρόλο που επισήμως ο Alonso έχει μάνατζερ τον Garcia Abad και ο Webber την Ann Neil, πρακτικά και οι δυο οδηγοί έχουν μάνατζερ τον Flavio Briatore. Αυτός είναι που ελέγχει και τους δυο οδηγούς. Παιχνίδι του Briatore; Πολύ πιθανό.

 

Όσο περνάει ο καιρός θα ακούμε όλο και περισσότερα ονόματα να παρελαύνουν. Στην Ferrari υπάρχουν φάκελοι για όλους τους οδηγούς και σίγουρα ο Webber είναι στην λίστα του. Προς το παρόν κρατήστε μικρό καλάθι γιατί οι πληροφορίες του GoCar αναφέρουν ότι ναι μεν υπάρχει μεγάλη πίεση, αλλά τίποτα δεν έχει συμφωνηθεί. Μην ξαφνιαστείτε εάν ο Massa παραμείνει στην Scuderia για ένα ακόμα χρόνο. O Perez μπορεί να μην είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα το 2013. Όμως αυτά θα είναι λίγο πιο ξεκάθαρα στα τέλη του Ιουλίου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...