Δείτε το Ακρόπολις από απόσταση αναπνοής

Μοναδικά πακέτα φιλοξενίας για όλους

  • -
  • -

Service Park Hospitality Tent

Στο κέντρο του Service Park ένας κλιματιζόμενος χώρος 160 τ.μ. θα αναγερθεί  μόλις λίγα μέτρα από τα συνεργεία των αγωνιστικών.

Οι φίλοι του Ράλλυ θα βιώσουν όλη την δράση και θα νοιώσσουν τον παλμό του Service Park έχοντας πρόσβαση σε τηλεοράσεις που θα τον ενημερώνουν για την εξέλιξη του ράλλυ μέσω live feed ενώ θα απολαμβάνουν τον σχολιασμό του αγώνα από έμπειρο ειδικό σχολιαστή.

Επίσης αποκτούν πρόσβαση σε VIP ζώνες του Service Park έτσι ώστε η παρακολούθηση της επισκευής των αγωνιστικών να γίνεται από απόσταση αναπνοής μπροστά από τον χώρο συνάθροισης των υπολοίπων θεατών.

Ο χώρος θα έχει ράμπα πρόσβασης για άτομα με ειδικές ανάγκες και όλοι θα έχουν πρόσβαση σε VIP Parking Area δίπλα στο Service Park.

Special Stage HospitalityTents

Οι επιλεγμένες ειδικές διαδρομές όπου θα αναγερθούν τέντες για τη φιλοξενία σας είναι:

  • Βωξίτες, Παρασκευή 25 Μαῒου
  • Κλένια-Μυκήνες, Σάββατο 25 Μαῒου
  • Ζήρεια, Σάββατο 26 Μαῒου
  • Νέα Πίσσια, Κυριακή 27 Μαῒου

H μεταφορά από την Service Park Hospitality Tent στις Special Stage Hospitality Tents θα γίνει με βαν ή με ελικόπτερο. Κατά την παραμονή τους εκεί οι φίλοι του Ράλλυ θα έχουν πρόσβαση σε ελαφρύ γεύμα και αναψυκτικά ενώ θα έχουν πλήρη ενημέρωση της εξέλιξης του  τόσο μέσω live feed με τις πληροφορίες του αγώνα σε τηλεοράσεις όσο και μέσω live σχολιασμού από έμπειρο σχολιαστή.

Κλείσε τώρα την δική σου θέση μέσα από το gocar.gr κάνοντας click εδώ. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...