F1: ο Jules Bianchi 3ος οδηγός στην Force India

Έξυπνη κίνηση απο τον Γάλλο

  • -
  • -

Η ομάδα της Sahara Force India ανακοίνωσε ότι ο Jules Bianchi θα είναι ο αναπληρωματικός οδηγός της για το 2012. O 22χρονος Γάλλος θα πάρει μέρος σε τουλάχιστον 9 ελεύθερα δοκιμαστικά Παρασκευής για λογαριασμό της ομάδας.

Ο Bianchi θα δοκιμάσει την VJM05 στις δοκιμές του Φεβρουαρίου  και όπως δήλωσε η ομάδα είναι παράδοση να επενδύει σε νέους οδηγούς.  Γιατί είναι σημαντική αυτή η κίνηση; Ο οδηγός συνεχίζει να είναι μέλος του Ferrari Driver Academy (FDA) στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και ο Checo Perez, ο οδηγός της Sauber και υποψήφιος αντικαταστάτης του Felipe Massa εάν ο Βραζιλιάνος δεν είναι το 2013 στην Scuderia.

Με την κίνηση αυτή ο Bianchi παίρνει πολύτιμα χιλιόμετρα και εμπειρία σε μονοθέσιο, ώστε να μπορέσει να μπει στην λίστα των υποψηφίων αντικαταστατών μόλις έρθει η ώρα της απόφασης για τους ανθρώπους στο Μαρανέλλο. Μην ξεχνάμε ότι Bianchi και Perez είχαν μια «μονομαχία» τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε στο Fiorano σε μονοθέσιο της Ferrari ώστε η Ιταλική ομάδα να αξιολογήσει τις ικανότητές τους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...