F1: Αυτή την θέση ποιος θα την πάρει;

Εσωτερική διαμάχη στην Williams

  • -
  • -

Μια από τις θέσεις που αναζητά κάτοχο είναι αυτή στην Williams. Η ομάδα επιβεβαίωσε τους Pastor Maldonado σαν ένα από τους δυο οδηγούς και τον Valterri Bottas σαν αναπληρωματικό. Η ανακοίνωση δεν συμπεριελάμβανε τον δεύτερο οδηγό της ομάδας.

Κατά καιρούς έχουν πέσει πολλά ονόματα στο τραπέζι. Αυτό που σίγουρα είχε κάνει την διαφορά ήταν αυτό του Kimi Raikkonen. Ο Φιλανδός όμως αποφάσισε να πάει στην Lotus και η Williams συνέχιζε να ψάχνει. Σύμφωνα με το Ιταλικό site Omnicorse.it υπάρχει μια διαμάχη ανάμεσα στα στελέχη της ομάδας για το ποιο θα πρέπει να είναι το προφίλ του δεύτερου οδηγού. Από την μια έχουμε τον CEO της ομάδας, Adam Parr να πιστεύει ότι αυτός που θα πρέπει να πάρει την θέση είναι ο Bruno Senna, και από την άλλη το τεχνικό επιτελείο είναι αυτό που επιθυμεί την παραμονή του Rubens Barrichello στην ομάδα. Βραζιλιάνικη θα είναι η μάχη συνεπώς.

Τι γίνεται με τον Sutil; Αυτός δείχνει ότι δεν μπορεί να χτυπήσει την θέση από την στιγμή που εκκρεμεί και δικαστική υπόθεση εναντίων του στην Γερμανία για πρόκληση σωματικών βλαβών εναντίων του Eric Lux, συνιδιοκτήτη της Genii Capital, επενδυτικού ομίλου που διοικεί την Lotus.  

Ο Adam Parr βλέπει στο πρόσωπο του Bruno Senna ένα λαμπρό εμπορικό εργαλείο, ενώ οι τεχνικοί από την πλευρά τους βλέπουν στον Rubens Barrichello έναν οδηγό με πολύ μικρό ρίσκο (από το να έχεις δυο σχετικά νεαρούς οδηγούς) και με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Ποιος θα είναι αυτός που θα πάρει την απόφαση ;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...