F1: Δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα του 2012 ο Kubica

Ενημέρωσε την ομάδα

  • -
  • -

Ο Robert Kubica ενημέρωσε την ομάδα της Lotus Renault GP ότι είναι πολύ νωρίς για αυτόν να σιγουρευτεί ότι μπορεί να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα του 2012, παρόλο που η κατάστασή του έχει βελτιωθεί δραματικά.

Η ομάδα τονίζει ότι παραμένει αφοσιωμένη στο να βοηθήσει τον Robert στην φάση της ανάρρωσής του, με ένα μονοθέσιο να τον περιμένει για δοκιμές. Τονίζουν δε ότι ο Robert θα παραμείνει μέλος της οικογένειας της LRGP το 2012 με τους μάνατζέρ του να μιλούν ήδη για ανανέωση του συμβολαίου του. Με την κίνηση αυτή η ομάδα μπλοκάρει την μετακίνησή του προς το παρόν σε αντίπαλη ομάδα.

Σε δηλώσεις που έκανε ο Kubica είπε ότι δεν είναι ακόμα σίγουρος ότι θα είναι έτοιμος για την σεζόν και ενημέρωσε την ομάδα για την κατάσταση. «Ήταν μια δύσκολη απόφαση, αλλά η πιο σωστή. Ξέρω ότι η LRGP πρέπει να προετοιμαστεί για την περίοδο που έρχεται και να βάζουμε άλλες καταληκτικές ημερομηνίες δεν θα ήταν σωστό. Απλώς θέλω περισσότερο χρόνο, γιατί θέλω να είναι 100% έτοιμος πριν αφοσιωθώ σε ότι έχει σχέση με την οδήγηση»

Από την πλευρά της ομάδας ο Boullier είπε ότι βρίσκονται 100% πίσω από τον οδηγό με όλα τα μέσα στην διάθεσή του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...