F1: Τι μπορεί να έκανε ο Rosberg στο Maranello;

Έχει το ενδιαφέρον του …

  • -
  • -

Όταν δεν έχει κλείσει κάποιος οδηγός με κάποια ομάδα και υπάρχει ενδιαφέρον από αντίπαλη ομάδα τότε αρχίζουν οι φήμες να οργιάζουν. Εδώ και καιρό είχαμε αναφέρει ότι και ο Rosberg είναι ψηλά στην λίστα επιλογών της Ferrari και αυτό δεν έχει αλλάξει. Η Ferrari εκτιμά τον Rosberg και ο ίδιος θα ήθελε να ακούσει εάν έχουν κάτι να του προσφέρουν.

 

 

Από την άλλη ο Felipe Massa έχει απογοητεύσει την Scuderia με τις εμφανίσεις του και παρόλο που ο Montezemolo έχει πει πολλές φορές ότι το 2012 θα συνεχίσει με τους ίδιους οδηγούς, οι φήμες από την Ιταλία αναφέρουν ότι τα πράγματα σκουραίνουν για τον Βραζιλιάνο οδηγό. Η Ferrari πήρε την οψιόν του λίγο πριν μπει ο Αύγουστος. Το πόσο σκουραίνουν δεν μπορούμε να το ξέρουμε, αλλά η Γερμανική σκανδαλοθηρική εφημερίδα Express ανέφερε ότι ο Rosberg βρέθηκε πριν από το Ινδικό GP στο Maranello.

 

Προσπαθήσαμε να διασταυρώσουμε την είδηση και αυτό που βρήκαμε είναι ότι πράγματι πήγε εκεί για «προσωπικούς» λόγους. Τα συμβόλαια από ότι αποδείχθηκε σπάνε με χίλιους δυο τρόπους και συνεπώς θα μπορούσε θεωρητικά να σπάσει η Ferrari το συμβόλαιο που έχει με τον Massa.

 

Το θέμα είναι τι γίνεται με τον Rosberg. Από τις πληροφορίες που έχουμε φαίνεται ότι ο Γερμανός οδηγός έχει κλείσει στην Mercedes για τα επόμενα χρόνια. Τότε γιατί πήγε στην Ιταλία; Η αγορά ενός αυτοκινήτου δρόμου της Ferrari θα μπορούσε να είναι ένας «προσωπικός» λόγος. Και μεταξύ σοβαρού και αστείου θα μπορούσαμε να πούμε ότι ξόδεψε κάποιο «μεροκάματο» από αυτά που πήρε από το συμβόλαιό του από την Mercedes σε μια Ferrari.

 

Μια «προσωπική» επίσκεψη όμως δεν θα απέκλειε το ενδεχόμενο να τα πει και με τον Domenicalli με την ησυχία του. Δυστυχώς δεν μάθαμε εάν επισκέφθηκε και το αγωνιστικό τμήμα. Υπάρχει και ένα σενάριο το οποίο θα μπορούσε να κολλήσει κομμάτια του πάζλ και να δικαιολογήσει κάποια περίεργα πράγματα που βλέπουμε να συμβαίνουν, όπως γιατί δεν ανακοινώνει η Force India την απόφαση των οδηγών της, αφού από 18 Οκτωβρίου έχει αποφασίσει για Hulkenberg και di Resta, και θα περιέκλειε τον οδηγό και την ομάδα, αλλά ας περιμένουμε λίγο ακόμα.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...