F1: Εύσημα στον Alonso από τον Domenicali

Σημαντική η 2η θέση στο πρωτάθλημα

  • -
  • -

Τα εύσημα για το γεγονός ότι βρίσκεται στην 2η θέση του πρωταθλήματος έδωσε ο Stefano Domenicali στον Fernando Alonso. Παρόλο που η Ferrari δεν είναι τόσο ανταγωνιστική όσο περιμέναμε, ο Ισπανός οδηγός βρίσκεται 112 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Sebastian Vettel.

 

«Πιστεύω ότι ο Fernando έκανε έναν φανταστικό αγώνα. Ήταν μια απίστευτη εκκίνηση. Άκουσα κάποιους να λένε ότι για την στιγμή αυτή άξιζε το εισιτήριο που πήραν. Η αποφασιστικότητά του, σε ότι αφορά την διαδικασία και την επίθεση, ήταν φανταστική», είπε ο αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari. «Είναι ξεκάθαρο ότι η Red Bull Racing είναι απίστευτα δυνατή και η McLaren είναι δυνατή επίσης. Έτσι να τον βλέπεις στην 2η θέση του πρωταθλήματος σημαίνει πολλά, λαμβάνοντας υπόψη που είμαστε αυτή τη στιγμή, σε σχέση με την απόδοση και τα προβλήματα που είχαμε στην αρχή. Πιστεύω ότι ο Fernando κάνει ένα φανταστικό πρωτάθλημα», τόνισε.

 

Υπάρχει ελπίδα για το πρωτάθλημα; «Πιστεύω ότι είναι πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ δύσκολο. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μην εστιαζόμαστε σε αυτό. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, αλλά είναι ξεκάθαρο για τον Sebastian θα έλεγα ότι κρατάει την τύχη του στα χέρια του», είπε ο Domenicali.

 

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...