F1: Αισιοδοξία στην Lotus Renault GP

Κλειδί τα ελαστικά για την επιτυχία

  • -
  • -

Ο αγώνας στην πίστα της Βαρκελώνης που θα γίνει το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται, είναι παραδοσιακά ένας αγώνας στον οποίο οι ομάδες φέρνουν σημαντικές βελτιώσεις στα μονοθέσιά τους. Εξαίρεση του κανόνα δεν μπορεί να είναι η Lotus Renault GP.

 

Για το τι περιμένει η LRGP απο τις βελτιώσεις που θα φέρει εν όψει του Ισπανικού GP μιλάει ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας James Allison : «Φέρνουμε ακόμα αρκετές βελτιώσεις στον αεροδυναμικό τομέα, για ένα ακόμα αγώνα, και ο αγώνας της εξέλιξης δεν σταματάει. Από μόνα τους δεν είναι σημαντικά, αλλά υπάρχουν έξι συνολικά στοιχεία και φέρνουν βελτίωση της τάξης των 0.15-0.20 δευτ/γύρο. Δεν είναι σημαντική η βελτίωση, αλλά εάν συνεχίσουμε έτσι σε κάθε αγώνα τότε θα αρχίζει να αποδίδει»

 

Τα ελαστικά θα παίξουν και πάλι σημαντικό ρόλο : «Σε κάποιες πίστες τα ελαστικά θα είναι και πάλι στο όριο. Η Τουρκία ήταν μια από τις πίστες αυτές, η Βαρκελώνη θα είναι μια άλλη. Η προσεκτική σχεδίαση την Παρασκευή για να προετοιμαστείς για τν αγώνα είναι πολύ σημαντική. Επιπλέον είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι πρέπει να προσέχεις τα ελαστικά σου στα προκριματικά ώστε να μεγιστοποιήσεις το αποτέλεσμα την Κυριακή», είπε ο James Allison.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...