F1: Αιματηρή συμπλοκή σε Club μετά από τον αγώνα της Κίνας

Εμπλέκεται ο Sutil και το No2 της Genii Capital

  • -
  • -

Μια δυσάρεστη ιστορία κάνει τις τελευταίες ώρες την εμφάνισή της στο διαδίκτυο. Ο οδηγός της Force India Adrian Sutil, επιτέθηκε στον Eric Lux, Νο2 στην ιεραρχία της Genii Capital του επενδυτικού οίκου που είναι η ιδιοκτήτρια της Lotus Renault GP, σε κέντρο διασκέδασης μετά από τον αγώνα της Κίνας.

 

Η είδηση έχει επιβεβαιωθεί και από τις δυο πλευρές οι οποίες δεν κατονόμασαν το άτομο που μπλέχτηκε από την ‘αντίπαλη’ πλευρά. Ο Sutil φέρεται να επιτέθηκε στον Lux με σπασμένο γυαλί και ο δεύτερος εθεάθη στο paddock της Κωνσταντινούπολης με 20 ράμματα στον λαιμό. Η επίθεση παραλίγο να είχε αποβεί μοιραία για το θύμα.

 

Ο Sutil με αποψινή του ανακοίνωση είπε ότι : «Μετά από το Grand Prix στην Shanghai παρευρέθηκα σε ένα πάρτι το βράδυ της Κυριακής εκτός πίστας όπου και τραυμάτισα χωρίς πρόθεση κάποιον άλλο καλεσμένο. Για αυτό έχω ζητήσει ανεπιφύλακτα συγνώμη. Από την στιγμή που το θέμα είναι προσωπικό, και δεν έχει να κάνει με την F1, δεν θα κάνω άλλα σχόλια πάνω σε αυτό. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση».

 

Στο όλο συμβάν ήταν παρόν και ο Hamilton ο οποίος όμως δεν συμμετείχε και φυγαδεύτηκε από τους σωματοφύλακες. Όμως και ο Sutil φυγαδεύτηκε από την χώρα για να αποφύγει το αυτόφωρο. Περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη της υπόθεσης. Πάντως η FIA δεν σκέφτεται να κινηθεί εναντίων του οδηγού.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...