F1: Ο Schumacher έχει την πλήρη υποστήριξη της Mercedes

Όλα αυτά μετά από τις δηλώσεις του στο BBC

  • -
  • -

Οι επιδόσεις του Schumacher έχουν απογοητεύσει τους πολυάριθμους οπαδούς του και μετά από τις δηλώσεις που έκανε στο BBC,ότι δεν έχει πλέον μεγάλο ενδιαφέρον να παλεύει για τις μεσαίες θέσεις, ήρθε η ομάδα του να τον στηρίξει.

 

Μιλώντας στο Autosport το αφεντικό του αγωνιστικού τμήματος της Mercedes Benz, Norbert Haug είπε : «Όταν η επιτυχία λείπει, η κριτική είναι δεδομένη. Όταν ένας επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής σαν τον Michael Schumacher δεν έχει επιτυχία τότε η κριτική πέφτει βροχή. Καταλαβαίνω το γιατί : ο κόσμος περιμένει το μέγιστο επίπεδο απόδοσης από τον Michael και την Mercedes, κάτι που συμφωνεί με τους δικούς μας στόχους».

 

Και συνέχισε λέγοντας : «Μια ανάλυση των χρόνων του Michael από τα δοκιμαστικά και του αγώνα δείχνει ότι είχε καλό ρυθμό. Χωρίς την επαφή στην αρχή του αγώνα και τον χρόνο που έχασε μπορούσε να τερματίσει στην 6η ή 7η θέση. Καταλαβαίνω ότι ο Michael δεν πέρασε καλά στον αγώνα, παλεύοντας τόσο σκληρά για την 12η θέση, γνωρίζοντας ότι χωρίς την επαφή θα είχε πάει πολύ καλύτερα»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...