F1: Η σταθερότητα στο τεχνικό προσωπικό το κλειδί για τον Vettel

  • -
  • -

Σε συνέντευξή του στο Ιταλικό περιοδικό Autosprint, ο Sebastian Vettel τόνισε ότι σημαντικό στοιχείο για την παραμονή του στην ομάδα της Red Bull Racing ήταν το γεγονός ότι εξασφαλίστηκε η παραμονή σημαντικών ατόμων του τεχνικού προσωπικού, όπως αυτή του Adrian Newey. Πρέπει να σημειωθεί ότι η ομάδα ανανέωσε τα συμβόλαια περίπου 50 υψηλόβαθμων υπαλλήλων της.

 

«Είναι δύσκολο να προγραμματίσεις το μέλλον. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει», είπε ο οδηγός της Red Bull Racing και συνέχισε λέγοντας «Μπορεί να πάω πίσω στο ξενοδοχείο και να πέσω από τις σκάλες και να σπάσω ένα πόδι, και να μην κερδίσω άλλους αγώνες φέτος. Χτύπα ξύλο, αλλά όλα μπορούν να συμβούν. Ο Adrian (Newey) είναι ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους στην ομάδα, αλλά ρωτάς για όλους, πόσα χρόνια έχουν ακόμα συμβόλαιο, εάν είναι ικανοποιημένοι κλπ. Ήθελα να επεκτείνω το συμβόλαιό μου, αλλά όχι σε μια τελείως διαφορετική ομάδα».

 

Η ανανέωση του συμβολαίου του τον «βγάζει» εκτός μεταγραφικού παζαριού για κάποια χρόνια, με αποτέλεσμα να πέσουν οι τόνοι για μετακίνησή του στην Ferrari. «Ferrari; Εάν μιλάω τόσο συχνά για αυτό, είναι γιατί με ρωτάνε συχνά. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους υπάρχουν δυο λόγοι : πρώτα από όλα η Ferrari είναι κάτι το ξεχωριστό, όπως έχω πει πολλές φορές. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι πρέπει να απαντάω στον καθένα που με ρωτάει για αυτό. Για μένα η Ferrari είναι μύθος. Μια μέρα θα ήταν τιμή μου να έχω το όνομά μου στην λίστα των οδηγών της Ferrari. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θέλω να πάω τώρα εκεί. Είμαι χαρούμενος εδώ που βρίσκομαι και για τον λόγο αυτό ανανέωσα για κάποιες σαιζόν το συμβόλαιό μου», είπε ο Vettel.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...