F1: Δεν βιάζονται για τις υπογραφές McLaren και Hamilton

  • -
  • -

Μπορεί στο τέλος του 2012 να λήγει το συμβόλαιο του Lewis Hamilton, ωστόσο το αφεντικό της McLaren Martin Whitmarsh πιστεύει ότι η ομάδα δεν χρειάζεται να πιέσει για τις υπογραφές, από την στιγμή που υπάρχει η επιθυμία και από τις δυο πλευρές να συνεχιστεί η συνεργασία αυτή.

 

«O Lewis έχει μια πολύ μεγάλη καριέρα μπροστά του και πιστεύω ότι είναι αρκετά έξυπνος για να καταλάβει ότι το περιβάλλον που βρίσκεται είναι καλό για να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητές του», είπε ο Whitmarsh στην Mail on Sunday. «Ο Lewis το έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να μείνει στην ομάδα και το έχω ξεκαθαρίσει και εγώ ότι θέλω να μείνει. Κάποια στιγμή πρέπει να κάνουμε και μια συμφωνία φυσικά η οποία θα το αντικατοπτρίζει. Αλλά δεν πιστεύω, παρόλο το ενδιαφέρον από τα ΜΜΕ, ότι πρέπει να κάνουμε ένα συμβόλαιο σε 3 ή 6 μήνες. Τον εμπιστεύομαι και μας εμπιστεύεται», σχολίασε.

 

Ο Hamilton και ο νέος του μάνατζερ έχουν αρχίσει να παίζουν το παιχνιδάκι των εντυπώσεων έχοντας βάλει και την Red Bull Racing μέσα στις ομάδες που θα ήθελε να πάει ο Βρετανός πρωταθλητής του 2008.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...