F1: Δεν πιάνεται ο Vettel τώρα, λέει ο Alonso

  • -
  • -

O Fernando Alonso είναι ένας οδηγός που δεν κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του. Πάντα λέει φωναχτά αυτό που σκέφτεται. Έτσι έγινε και τώρα που μίλησε για τους δυο πρώτους αγώνες και το πώς βλέπει την Ferrari.

 

«Όπως είδαμε στην Αυστραλία, έτσι και στην Μαλαισία, ο ρυθμός που είχαμε στον αγώνα ήταν πολύ καλύτερος από τα προκριματικά. Στην πίστα της Sepang τόσο ο Felipe όσο και εγώ είχαμε ένα ρυθμό για να μας φέρει στο βάθρο και αυτό είναι μια πολύ σημαντική ένδειξη, παρόλο που δεν καταλήξαμε εκεί που θα θέλαμε», είπε ο Ισπανός οδηγός.

 

«Προφανώς και θέλω να παλεύω για την νίκη, αλλά για την στιγμή, ένα μονοθέσιο, αυτό της Red Bull του Vettel, φαίνεται ότι δεν πιάνεται», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Fernando Alonso. «Ξέρω ότι οι μηχανικοί, με τους οποίους είμαι σε επαφή τις τελευταίες μέρες, ανακάλυψαν και έλυσαν το πρόβλημα. Εάν το σύστημα δούλευε (εννοεί το DRS), θα είχα περάσει άνετα μπροστά από τον Hamilton στην ευθεία και δεν θα χρειαζόταν να παλεύω ρόδα με ρόδα και να παίρνω ρίσκα. Αυτό που έγινε είναι μέρος του αγώνα και πρέπει να το δεχτούμε : ήμουν γρηγορότερος από αυτόν και έτσι έπρεπε να προσπαθήσω να τον περάσω, αλλιώς θα έκλειναν την διαφορά αυτοί που με ακολουθούσαν. Όσο αφορά την ποινή που μου δόθηκε το είπα και το βράδυ της Κυριακής, δεν θέλω να μιλάω για αυτό γιατί δεν αλλάζει τίποτα», έκλεισε ο οδηγός της Ferrari.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...