F1: Δούλεψαν οι βελτιώσεις της Ferrari

  • -
  • -

O Felipe Massa ήταν ένας από τους οδηγούς, που ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα χειμερινών δοκιμών. Ο Βραζιλιάνος οδηγός της Scuderia θα μπει στο μονοθέσιο ξανά στα ελεύθερα δοκιμαστικά της Μελβούρνης, την Παρασκευή 25 Μαρτίου. Τι κατάφερε όμως αυτές τις δυο μέρες που ήταν στο μονοθέσιο; Τον εντυπωσιακό αριθμό των 233 γύρων κάτι που αντιστοιχεί σε 1087 χιλιόμετρα!

 

«Παρουσιάσαμε πολλές βελτιώσεις στην 150° Italia και τα αποτελέσματα ήταν θετικά : υπάρχει μεγαλύτερη κάθετη δύναμη και συνεπώς τα ελαστικά δουλεύουν καλύτερα, παρόλο που ο ρυθμός της φθοράς τους είναι σημαντικός. Σήμερα (χθες) κάναμε προσομοίωση αγώνα και το μονοθέσιο δούλεψε σωστά και στην κατεύθυνση αυτή. Δεν ξέρω που βρισκόμαστε σε σχέση με τον ανταγωνισμό, αλλά ρίχνουμε την προσοχή μας στα δικά μας θέματα»

 

Το σενάριο του τριημέρου σε σχέση με πέρσι θα εξελιχθεί διαφορετικά σύμφωνα με τον Massa : «Πιστεύω ότι τα προκριματικά θα είναι και πάλι σημαντικά, αλλά ο αγώνας θα είναι πολύ διαφορετικός από πέρσι. Περιμένω πολλά πιτ στοπ. Όπως είδατε σήμερα έκανα 4 και ήταν πολύ σημαντικό να χειριστώ τα ελαστικά πολύ προσεκτικά, ακόμα και στα προκριματικά. Η στρατηγική θα είναι ακόμα πιο σημαντική»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...