F1: Αυτά είναι τα χρώματα της Williams FW33

  • -
  • -

Η ομάδα της Williams παρουσίασε σήμερα το μονοθέσιο μαζί με τον χρωματισμό για το 2011. Το μονοθέσιο το είχαμε δει στις δοκιμές και το είχαμε σχολιάσει. Τα χρώματα όμως μας θυμίζουν Williams από τα … παλιά.

 

«Πιστεύω ότι σε όλες τις δοκιμές που κάναμε, δείξαμε ότι έχουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό μονοθέσιο με την FW33, και εφόσον το βελτιώσουμε γρήγορα, κάτι το οποίο θα κάνουμε, πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή χρονιά», είπε ο Τεχνικός Διεθυντής της ομάδας Sam Michael.

 

Ο Michael ήταν ένας ακόμα που επιβεβαίωσε ότι δεν μπορούμε να ξέρουμε ποια είναι η κατάσταση που βρίσκονται αλλά και πως δημιουργείται η κατάταξη στην δυναμικότητα των ομάδων : «Υπάρχουν πολλές εικασίες για το που βρίσκεται ο καθένας και μέσα στις ομάδες της F1 έχουμε ένα μεγάλο όγκο δεδομένων, πολλούς χρόνους με γύρους. Ξέρουμε πως είναι η αεροδυναμική πλατφόρμα, και έχουμε πάρει και φωτογραφίες από τα μονοθέσια, και δεν έχουμε καμία ιδέα για το που βρίσκονται οι άλλοι. Έτσι οι δημοσιογράφοι έχουν καμία δυνατότητα να το προβλέψουν».

 

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...